Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănciulescu a uitat că a jucat 3 ani la Steaua: ”Joi voi fi în tribună ca să-l susţin pe Ştefan Radu”

Dănciulescu a uitat că a jucat 3 ani la Steaua: ”Joi voi fi în tribună ca să-l susţin pe Ştefan Radu”

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că va merge, joi, la Arena Naţională, la meciul FCSB - Lazio, din Liga Europa, pentru a-l susţine pe fundaşul oaspeţilor, Ştefan Radu.

"Voi fi pe stadion, am vorbit cu Fane, cu Radu Ştefan, şi mă voi duce pe stadion să-l susţin", a declarat Dănciulescu, 

Oficialul dinamovist a declarat că jucătorii dinamovişti s-au pregătit foarte bine în ultimele zile şi este convins că vor câştiga meciul cu Concordia Chiajna, programat luni, de la ora 20:45, pe Telekom Sport 1. 

"Şansele noastre sunt complicate, indiferent ce s-a întâmplat în partida de aseară. Cel mai important este să câştigăm noi totul până la final şi dacă vom câştiga cu siguranţă vom fi în play-off. Dar cel mai important este să câştigăm luni, este o partidă capitală din punctul meu de vedere. Dacă împotriva celor de la CSU Craiova n-am reuşit să câştigăm şi am obţinut un punct, de data aceasta eu cred că un punct nu ne ajută absolut deloc. Aşa că eu nu concep decât varianta victoriei. La Dinamo, e întotdeauna presiune indiferent de situaţia echipei, şi când se afla pe primul loc. Aşa că nu cred că ar trebui să ne facem probleme din pricina asta. Eu am mare încredere în echipă, i-am văzut pregătindu-se foarte bine în ultima perioadă şi sunt convins că luni vom vedea o altă faţă a echipei şi cu siguranţă vom câştiga această partidă", a precizat el. 

Meciul FCSB - Lazio va putea fi văzut în DIRECT pe Telekom Sport 1, joi de la ora 22:05

Afla mai multe despre: danciulesculiga 1fcsbsteauadinamolazio 

viewscnt
Articole similare