Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dandea: ”A fost un meci solicitant” Fundaşul Rapidului este optimist pentru viitor: ”Suntem pe 3 în campionat, un loc foarte bun”

Dandea: ”A fost un meci solicitant” Fundaşul Rapidului este optimist pentru viitor: ”Suntem pe 3 în campionat, un loc foarte bun”

Rapid

Comentarii

Rapid s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins, la loviturile departajare, scor 5-4, pe CS Mioveni. La loviturile de departajare, pentru CS Mioveni a ratat Rusu.

Imediat după ce Rapid s-a calificat în optimile competiţiei, fundaşul Alexandru Dandea a explicat:

”A fost un meci solicitant, avem refacere, cu siguranţă o să fim 100% pentru meciul de vineri. Mihai Iosif a fost alături de noi, am câştigat şi sper să fie alături de noi în continuare, pentru că ne lipseşte. Venim după trei meciuri mai puţin reuşite, dar până la urmă suntem pe locul 3, un loc foarte bun, şi sper să rămânem aici. Ne-a fost puţin frig, dar suntem profesionişti şi trebuie să ne adapătăm” a spus Alexandru Dandea, la finalul jocului.

Rapid a trecut după prelungiri şi executarea loviturilor de la 11m de CS Mioveni.  La loviturile de departajare, pentru CS Mioveni a ratat Rusu. 

”Giuleştenii” s-au calificat în optimile de finală ale Cupei României. În campionat, în etapa viitoare, Rapid joacă împotriva formaţiei FC Voluntari.

Afla mai multe despre: dandea 

viewscnt
Articole similare