Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dandea, ironizat de Panduru după ce s-a făcut de râs în meciul cu Voluntari: ”A trecut raţa pe lângă el. Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic” | EXCLUSIV

Dandea, ironizat de Panduru după ce s-a făcut de râs în meciul cu Voluntari: ”A trecut raţa pe lângă el. Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie şi a trei înfrângere consecutivă acasă, după ce a pierdut cu Voluntari 0-1, vineri seara.

După începutul incredibil de sezon al Rapidului, formaţia nou promovată arată ca favorită la play-off şi posibilă candidată la play-off. Însă, după patru meciuri în care au acumulat doar un punct, giuleştenii sunt la un pas de a cădea din primele şase.

Voluntari a întrecut Rapidul chiar după victoria din a zcea etapă, a patra consecutivă pentru băieţii lui Liviu Ciobotariu. Ilfovenii nu s-au chinuit prea mult pe Arena Naţională, iar după ce au deschis scorul, prin Vadim Raţă, s-au închis şi şi-au asigurat cele trei puncte.

Dandea, ironizat de Panduru după ce s-a făcut de râs în meciul cu Voluntari

La faza golului, Dandea s-a făcut complet de râs, căutând mingea în stânga şi în dreapta în timp ce mijlocaşul advers înscria. În urma meciului, Basarab Panduru, invitat în studioul Telekom Sport, l-a ironizat pe înlocuitorul lui Săpunaru pentru faza tragicomică oferită.

Nebunie! Nebunie! Săracul Dandea nu ştia pe unde e, săracul Grigore nu ştia ce face. Numai pe Raţă nu l-a văzut. A trecut raţa pe lângă el. Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapidrapid voluntarialexandru dandeabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare