Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Danemarca nu se retrage de la EURO după accidentul lui Eriksen! "Vrem să mergem mai departe!"

Danemarca nu se retrage de la EURO după accidentul lui Eriksen! "Vrem să mergem mai departe!"
Comentarii

Echipa naţională a Danemarcei nu intenţionează să se retragă de la Campionatul European, după accidentul suferit al lui Christian Eriksen.

Directorul sportiv al Danemarcei, Peter Moller, a explicat duminică într-o conferinţă de presă că fotbaliştii vor să joace şi au început să pregătească partida contra Belgiei de joi. 

"Nu i-am încurajat pe jucători să se retragă, dar i-am ascultat pe psihologi, care ştiu cum se simt oamenii după traume şi şocuri. Vrem să mergem mai departe. Vrem să continuăm acest turneu. Vrem să-i facem mândri pe danezi şi să-i adunăm în jurul acestei echipe. Dar toţi au nevoi şi dorinţe individuale pentru a merge mai departe. Unii trebuie să fie cu cei dragi şi, bineînţeles, nu i-am împiedicat să facă asta.

Ştim că Eriksen este pe mâini bune, aşa că sarcina noastră ca Federaţie şi lideri este acum să încurajăm jucătorii, să putem obţine cele mai bune rezultate, să modelăm tinerii jucători, astfel încât să fie pregătiţi pentru meciul de joi, împotriva Belgiei" a declarat Peter Møller.

Afla mai multe despre: eriksen 

viewscnt
Articole similare