Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves, de neoprit! Brazilianul, la un pas de revenirea într-un campionat de top, la 38 de ani, la o echipă cu pretenţii

Dani Alves, de neoprit! Brazilianul, la un pas de revenirea într-un campionat de top, la 38 de ani, la o echipă cu pretenţii
Comentarii

Dani Alves (38 de ani) e gata de revenirea în fotbalul european, într-un campionat de top. Fundaşul dreapta brazilian e dorit la FC Sevilla.

Cel mai titrat fotbalist din istorie, cu 44 de trofee în palmares, Dani Alves nu are de gând să-şi încheie cariera nici la 38 de ani, în ciuda vârstei înaintate. Mai mult, se pare că e gata să lase Brazilia, unde joacă la Sao Paolo, pentru a reveni în LaLiga, la o echipă de top, FC Sevilla.

Site-ul fichajes.net scrie că Monchi, celebrul director sportiv al Sevillei, îl vrea pe Danil Alves, care a făcut pasul în fotbalul mare pe "Ramon Sanchez-Pizjuan". Posibilitatea ca Dani Alves să revină la FC Sevilla a apărut şi din cauza problemelor financiare pe care le are actuala sa echipă, Sao Paulo.

În 2002, FC Sevilla l-a împrumutat, iniţial, de la Bahia pentru 500.000 de euro, iar apoi, în 2003, a mai plătit 550.000 de euro pentru transferul definitiv al fundaşului brazilian. În 2008, andaluzii l-au cedat pe Alves la FC Barcelona, în schimbul 35,5 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: dani alvessevilla 

viewscnt
Articole similare