You are here:

Dani Alves i-a raspuns lui Lionel Messi, după ce starul argentinian l-a avertizat! ”Eşti cel mai mare din toate timpurile, mă poţi depăşi oricând vrei tu!”

Dani Alves i-a raspuns lui Lionel Messi, după ce starul argentinian l-a avertizat! ”Eşti cel mai mare din toate timpurile, mă poţi depăşi oricând vrei tu!”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi vrea să îl depăşească pe Dani Alves, cel mai decorat fotbalist din istorie.

Lionel Messi a susţinut o conferinţă de presă pe Camp Nou în care şi-a luat rămas bun de la Barcelona. Argentinianul a dezvăluit că vrea să îl depăşească pe fostul său coleg, Dani Alves, în ceea ce priveşte numărul de trofee câştigate pâna va pune ghetele în cui. 

”Îl avertizez că voi lupta să-l ajung din urmă şi să-l depăşesc!”

”Vreau să-mi termin ultimii ani concurând pentru titluri. Îl felicit pe Dani Alves, care a câştigat medalia olimpică de aur şi îl avertizez că voi lupta să-l ajung din urmă şi să-l depăşesc. Aceasta este mentalitatea mea”, a spus Leo, la conferinţa de presă.

Fundaşul brazilian în vârstă de 38 de ani i-a răspuns lui Messi, după declaraţiile argentinianului. El a câştigat trofeul cu numărul 43 după ce a luat cu Brazilia aurul olimpic la Tokyo, fiind astfel cel mai titrat fotbalist din istorie. 

”Cel mai mare din toate timpurile, mă poţi depăşi oricând vrei!”

”Cel mai mare din toate timpurile, mă poţi depăşi oricând vrei, va fi încă o reuşită pentru tine. După prietena mea, eşti cel mai bun amic al meu. Mulţumesc pentru tot ce ne-ai dat, îţi mulţumesc că ai împărtăşit atât de mult şi îţi mulţumesc că m-ai lăsat să fac parte din povestea ta. Ce onoare să pot să fiu aproape de evoluţia ta şi îi mulţumesc lui Sylvinho pentru că ne-a apropiat.

Don Leo Messi, continuă să faci istorie oriunde vrei să mergi. Va fi întotdeauna un tip nebun la dispoziţia ta pentru toate momentele, în special pentru cele mai puţin bune!”, a scris Alves pe Instagram.

Mesajul lui Messi după despărţirea de Barcelona

La câteva ore, Leo Messi a postat şi un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le-a mulţumit fanilor şi colegilor de la echipă.

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva plăcut...Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv şi la final nu s-a putut.

Am doar cuvinte de mulţumire pentru toţi cei care m-au însoţit în aceşti ani la club. Şi pentru suporterii noştri, care mi-au oferit toată afecţiunea şi cărora am încercat să le întorc acest lucru dăruind totul pentru acest tricou. Plec, însă nu este un adio, ci un rămas bun. Visca Barcelona”, a fost mesajul lui Messi pe Instagram.

Afla mai multe despre: messi-dani alves-barcelona 

viewscnt
Articole similare