Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves, moment de sinceritate după ce Barcelona a decis că nu mai are nevoie de el pentru a doua oară: ”Nu le pasă de oamenii care au făcut istorie la acest club!”

Dani Alves, moment de sinceritate după ce Barcelona a decis că nu mai are nevoie de el pentru a doua oară: ”Nu le pasă de oamenii care au făcut istorie la acest club!”

FC Barcelona

Comentarii

Dani Alves (39 de ani) nu va continua la FC Barcelona şi în sezonul următor. Clubul l-a informat că e liber să-şi caute echipă, contractul său urmând să expire pe 30 iunie 2022.

În iarnă, Dani Alves a semnat un contract pe doar şase luni cu formaţia de pe Camp Nou, la care a revenit după şase ani. Barcelona l-a mai vrut pe Dani Alves în lotul echipei şi în sezonul viitor. După consultări, Xavi şi conducerea clubului au decis că brazilianul nu va mai continua la echipă.

De la revenirea pe Camp Nou, Dani Alves a strâns 16 meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol. Per total, Dani Alves a strâns 407 meciuri pentru FC Barcelona, a marcat de 22 de ori şi a livrat 104 assist-uri.

Acum, Dani Alves a oferit mai multe declaraţii. El este fericit pentru că a reuşit să se întoarcă la echipa catalană, dar nu a fost mulţumit de modul cum fosta echipă a lui Messi i-a gestionat plecarea. 

”Nu am plecat supărat. Am fost fericit că m-am întors la Barcelona. Visam la asta de cinci ani. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost felul în care a fost gestionată plecarea mea. De când am venit, am spus clar că nu mai am 20 de ani şi că mi-aş dori ca lucrurile să fie făcute la vedere şi să nu mi se ascundă lucruri. Clubul acesta a păcătuit în ultimii ani. Barcelonei nu îi pasă de oamenii care au făcut istorie la acest club.

Ca suporter, mi-ar plăcea ca Barcelona să facă lucrurile diferit. Nu vorbesc despre mine pentru că situaţia mea a fost diferită. Le voi fi întotdeauna recunoscător lui Xavi şi lui Laporta că m-au adus înapoi”, a declarat Dani Alves, pentru The Guardian.

Dani Alves despre prestaţiile Barcelonei din sezonul trecut

”Am găsit un club plin de jucători tineri cu idei incredibile pe teren. Barcelona trebuie să îşi îmbunătăţească munca din afara terenului. Mentalitatea clubului este total opusă celei pe care am construit-o în urmă cu câţiva ani. Tot ce se întâmplă pe teren este reflexia a ce se întâmplă în afara lui”, a mai spus Alves.

Dani Alves este cel mai titrat jucător din istoria fotbalului, iar în ianuarie 2022 a revenit la FC Barcelona, club de unde plecase în 2016.

Afla mai multe despre: barcelona dani alves la liga 

viewscnt
Articole similare