Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves şi-a găsit echipă după ce s-a despărţit de Barcelona. Rămâne în LaLiga!

Dani Alves şi-a găsit echipă după ce s-a despărţit de Barcelona. Rămâne în LaLiga!
Comentarii

Dani Alves (39 de ani), fotbalist care va pleca liber de contract de la FC Barcelona, şi-a găsit repede echipă după ce s-a anunţat despărţirea de catalani. Presa din Spania anunţă că s-a înţeles cu altă echipă din LaLiga, nemfiind dorit pe Camp Nou.

Plecat de la Barcelona, Dani Alves şi-a găsit repede o nouă echipă cu care s-a înţeles şi va juca tot în LaLiga în sezonul viitor.

Dani Alves şi-a găsit echipă după ce s-a despărţit de Barcelona. Rămâne în LaLiga!

Mai multe publicaţii din Spania au anunţat, miercuri seara, despărţirea lui Dani Alves de Barcelona, confirmată şi de catalani. La nici 24 de ore după s-a anunţat că este în căutarea unei noi echipe, Dani Alves şi-a găsit alt club şi are posibilitatea să joace tot în LaLiga.

Potrivit fichajes.net, Dani Alves a fost oferit, prin intermediul agentului său, celor de la Mallorca, echipă care s-a salvat de la retrogradare în LaLiga. Ţinta brazilianului este să joace la Mondialul din Qatar cu Brazilia, în decembrie 2022, iar ca să rămână în formă are nevoie de o echipă, chiar dacă are 39 de ani.

Dani Alves este cel mai titrat fotbalist din istoria fotbalului, iar în ianuarie 2022 a revenit la FC Barcelona, club de unde plecase în 2016.

De la revenirea pe Camp Nou, Dani Alves a strâns 16 meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol. Per total, Dani Alves a strâns 407 meciuri pentru FC Barcelona, a marcat de 22 de ori şi a livrat 104 assist-uri.

Brazilianul spera că Barcelona îi va prelungi contractul măcar până în decembrie 2022, după Cupa Mondială din Qatar, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat până la urmă. Pe postul de fundaş dreapta, Barcelona îi are la dispoziţie pe Sergino Dest şi Sergi Roberto, iar clubul îl vrea şi pe Cesar Azpilicueta.

Afla mai multe despre: dani alvesmallorcalaligatransfer 

viewscnt
Articole similare