Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman l-a dat de gol pe Constantin Budescu! ”Şi acum are oferte. Vrea să lupte pentru titlu!”

Dani Coman l-a dat de gol pe Constantin Budescu! ”Şi acum are oferte. Vrea să lupte pentru titlu!”

FCSB

Comentarii

Preşedintele celor de la Hermannstadt, Dani Coman, a făcut mai multe declaraţii în legătură cu Constantin Budescu.

Oficialul sibienilor susţine că l-ar dori la echipa lui pe mijlocaş, dar crede că el va continua la FCSB. Budescu a revenit la FCSB, dar a intrat ”sub lupa” patronului. Gigi Becali nu este mulţumit de evoluţiile fostului jucător de la Astra şi a transmis de mai multe ori că îi permite să plece.

Acum, Dani Coman, naşul de cununie al lui Budescu, este de părere că mijlocaşul nu va pleca de la FCSB, cel puţin până în vară. Oficialul de la Sibiu susţine că ”Budi” vrea să lupte pentru titlu. 

”Problema e rezolvată în proporţie de 50%, adică noi am vrea să vină la Hermannstadt. Nu cred, însă, că se va întâmpla acest lucru. Budescu, din ce ştiu eu, vrea să rămână la FCSB şi să lupte pentru titlu.

El este şi finul meu şi dacă ar merge la Petrolul, adversarul nostru din lupta pentru promovare, ar strica socotelile între noi. Glumesc, desigur. Budescu are şi acum oferte din străinătate, dar cred că până la vară rămâne la FCSB”, a spus Dani Coman, la Metropola TV.

Declaraţiile lui Gigi Becali după FCSB-Rapid 3-1

”Dacă ai dat o pasă, nu înseamnă nimic. Eu spun adevărul. Budescu nu mai e Budescu. Budescu de aseară a fost altceva, n-a fost Budescu. Oricât de mare talent ar avea, trebuie să ai agerime, să ţii de minge. Altfel, nu prea mai ai ce căuta în fotbal. 

Budescu e prietenul meu, o să-i spun şi lui. El nu vede? Nu-şi dă seama? Nu ai voie să faci aşa ceva, ai o problemă! Nu e vorba de salariul lui. Eu trebuie să îi dau salariul pe care-l are, doar spun părerea pe care o am acum despre calitatea lui. Cred că dacă ar juca în altă poziţie, ar fi mult mai periculos. Aseară, a pierdut o minge la 20 de metri de poarta adversă şi am fost la un pas să luăm gol”, a spus Gigi Becali, pentru PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-budescu- dani coman 

viewscnt
Articole similare