You are here:

Daniel Bîrligea a ajuns în Italia la 12 ani şi a avut ce învăţa: "Vezi ce ai şi inventezi" | VIDEO

Daniel Bîrligea a ajuns în Italia la 12 ani şi a avut ce învăţa: "Vezi ce ai şi inventezi" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Cel mai scump fotbalist transferat de FCSB în această vară este pasionat de gătit. Daniel Bîrligea se laudă că face cele mai bune paste.

Daniel Bîrligea a ajuns în Italia la 12 ani cu mama şi sora lui. În timpul liber, îi plăcea să stea în bucătărie şi să le dea o mână de ajutor la gătit. Nu i-a luat mult timp până a făcut singur paste.

"În zece ani, în Italia, am învăţat foarte mult despre paste şi am învăţat de la sora mea să le combin. Te uiţi în frigider, vezi ce ai şi inventezi. Să nu iei reţetă, că trebuie să te duci la supermarket să cumperi

Bîrligea se laudă că ştie să facă şi un desert italienesc.  

Am învăţat să fac tiramisu, m-am specializat în mai multe reţete şi sunt mai multe dulciuri, dar cel mai bine îmi iese tiramisu. Dar nimic nu se compară cu mâncarea făcută de bunica: cartofi prăjiţi, cu roşii şi o salată direct din gradină", a spus Bîrligea. 

Atacantul cumpărat de FCSB de la CFR Cluj cu peste două milioane de euro are şi restricţii în privinţa mâncării: "Grăsime (n.r. - râde), carne cu grăsime, dau totul la o parte şi chestiile crude", a mai spus Daniel Bîrligea, noul atacant al campioanei Superligii. 

 

 

Afla mai multe despre: daniel birligeadaniel birligea fcsb 

viewscnt
Articole similare