Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Bîrligea a făcut show la interviu după Rapid - CFR 1-4: „Ne-am revanşat în seara asta! Mister are mentalitate de învingător”

Daniel Bîrligea a făcut show la interviu după Rapid - CFR 1-4: „Ne-am revanşat în seara asta! Mister are mentalitate de învingător”

Rapid

Comentarii

CFR Cluj a câştigat clar derby-ul cu Rapid, scor 4-1, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Daniel Bîrligea după victoria clară cu Rapid

După meci, Bîrligea a făcut spectacol la interviu. A reuşit să dea 3 goluri cu Rapidul, dar a fost în formă şi la declaraţii, scoţându-l în evidenţă pe Ovidiu Hoban şi aruncând „săgeţi” către Adi Mutu. Atacantul a spus că noul antrenor de la CFR Cluj le oferă mult mai multă încredere.

„Sper să duc mingea acasă că acolo îi e locul. Sunt foarte fericit. Sunt bine, m-am speriat că m-am accidentat, dar totul e ok. Se poate întâmpla orice în fotbal, se vede asta şi la echipele foarte mari. Trebuie să fii atent de fiecare dată. La meciul cu Hunedoara nu am dat 100% şi ştim asta. Am vrut să ne revanşăm în seara asta şi s-a văzut diferenţa de atitudine. Sunt foarte fericit pentru colegii mei.

Vom lupta până la sfârşit. Mister Ovidiu Hoban cu siguranţă ne-a ajutat pentru că l-am avut şi coleg. Are mentalitate de învingător şi chiar îmi place că are mai multă încredere în noi!”, a declarat Bîrligea după meci.

Au ajuns la capătul răbdării! Ce au scandat suporterii Rapidului după ”măcelul” din prima repriză cu CFR

Rapid a fost spulberată de CFR în prima repriză a meciului de pe Giuleşti, din etapa a treia din play-off.

Giuleştenii, aflaţi înaintea partidei la 10 puncte distanţă de liderul FCSB, au început catasfrofal partida, iar după doar opt minute scorul era 2-0 în favoarea oaspeţilor, graţie dublei semnate de Daniel Bîrligea.

Defensiva trupei lui Cristiano Bergodi a mai cedat de două ori pâna la pauză. Mai întâi în minutul 36, când Iulian Cristea a degajat nefericit mingea, iar Bîrligea a realizat hat-trick-ul porţii goale, servit ideal de Avounou.

Cireaşa de pe tort a venit în prelungirile primei reprize, când Manea a punctat pentru 4-0.

După golul de 3-0, suporterii rapidişti aflaţi la Tribuna II i-au cerut ”demisia” lui Cristiano Bergodi. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi după golul de 4-0, semnat de Cristi Manea. 

Fanii din Peluza Nord nu l-au apostrofat pe tehnicianul italian, ci au continuat să cânte fără întrerupere, deşi favoriţii lor au fost umiliţi în prima repriză, iar speranţele primul titlu după 21 de ani au devenit aproape nule.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujdaniel birligea 

viewscnt
Articole similare