You are here:

Daniel Bîrligea are două clauze speciale la FCSB! Becali a lămurit totul: „Nu am voie să fac asta!”

Daniel Bîrligea are două clauze speciale la FCSB! Becali a lămurit totul: „Nu am voie să fac asta!”

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea a fost transferat de FCSB de la CFR Cluj, iar fotbalistul are două clauze speciale.

Gigi Becali a explicat ce clauze are Daniel Bîrligea la FCSB

Chiar patronul de la FCSB a lămurit situaţia. Gigi Becali a explicat că există o clauză de confidenţialitate, astfel că nu are voie să spună concret suma plătită pe transferul fotbalistului.

Mai mult decât atât, cei de la CFR Cluj s-au asigurat că Bîrligea nu va fi folosit de FCSB în meciurile directe. Becali a acceptat fără probleme şi această condiţie pusă de Neluţu Varga, mai ales că finanţatorul FCSB este convins că atacantul va pleca în curând pe o sumă foarte mare de bani în străinătate.

„Hai să spun un lucru. A pus o clauză de confidenţialitate, eu de asta vorbesc la modul general. Dacă spunem din contract, e 30.000 de euro penalitatea. Nu vreau să dau 30.000. Dacă vrea el (n.r. - Ioan Varga, patronul CFR) să vă zică, eu nu-l penalizez.

Şi acolo m-a încurcat. Noi semnaserăm contractul, dar nu era finalizat, nu avea ştampilă. Şi a pus ce vrea el. Am zis Vali, semnează bă ce vrea el, nu mă mai interesează. Cu Bilaşco... vă daţi seama, m-a făcut praf.

N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an şi jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeţi”, a spus Gigi Becali.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidaniel birligea 

viewscnt
Articole similare