You are here:

Daniel Bîrligea dezvăluie oferta pe care CFR Cluj l-a “împins” s-o accepte înaintea transferului la FCSB: “700.000 de euro pe an salariu, nu am vrut!”

Daniel Bîrligea dezvăluie oferta pe care CFR Cluj l-a “împins” s-o accepte înaintea transferului la FCSB: “700.000 de euro pe an salariu, nu am vrut!”

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea (24 de ani), noul golgheter de la FCSB, a dezvăluit ce ofertă l-a “împins” CFR Cluj să accepte înaintea transferului la Campionaa României.

FCSB a plătit două milioane de euro în schimbul serviciilor lui Daniel Bîrligea şi l-a transferat pe atacant în faţa celor de la Rapid, care îl doreau la rândul lor. Totuşi, vârful de atac a dezvăluit că putea ajunge într-un alt campionat.

Bîrligea a spus “nu” unui salariu de 700.000 de euro pe an în Rusia, înaintea transferului la FCSB

O echipă din Rusia a făcut o ofertă de transfer către CFR Cluj, pentru Daniel Bîrligea, chiar după ratarea calificării în grupele Conference League. Şefii CFR-ului şi-ar fi dorit ca Bîrligea să accepte oferta din Rusia, dar fotbalistul a spus “nu”.

Asta deşi i se oferea un salariu important, faţă de nivelul din România. Clubul rus care l-a dorit pe Bîrligea înainte de mutarea la FCSB i-a pus pe masă “6-700.000 de euro pe an” salariu, însă tot nu l-a înduplecat.

"(n.r. - după returul cu Pafos) Cei de la club m-au sunat să accept să plec în Rusia. Le spusesem de vreo 20 de ori cu două săptămâni înainte că nu vreau să merg în Rusia. Mi-au oferit bani mulţi, dar nu am vrut. Pentru CFR era convenabil, pentru mine nu. Eram şi supărat, nici nu voiam să mă transfer în Rusia. E vorba de situaţia de instabilitate de acolo. Nu poţi face performanţă pe o bază instabilă.

În Rusia era mai mult decât dublu, undeva la 6, 700.000 de euro pe an. Dar am refuzat din start Rusia, cum ţi-am spus", a declarat Daniel Bîrligea, conform Fanatik.

Daniel Bîrligea a marcat de trei ori în cinci meciuri pentru jucate pentru FCSB după transferul de la CFR Cluj.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Bîrligea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: danile birligeaofertatransfercfr clujrusiafcsbsalariu 

viewscnt
Articole similare