Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Isăilă: "Cele mai frumoase amintiri sunt clar victoriile cu echipele mari". Motivele despărţirii de Al Hazm şi de ce are interzis să mai antreneze la arabi în acest sezon

Daniel Isăilă: "Cele mai frumoase amintiri sunt clar victoriile cu echipele mari". Motivele despărţirii de Al Hazm şi de ce are interzis să mai antreneze la arabi în acest sezon

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Isăilă s-a despărţit în această iarnă de Al Hazm, după un an şi jumătate în care a antrenat în campionatul Arabiei Saudite.

Fostul selecţioner al echipei naţionale de tineret a explicat pentru Telekom Sport motivele despărţirii de gruparea saudită, precizând că în acest sezon nu mai poate pregăti o altă echipă de acolo.

"Obositor, dar o experienţă extraordinară. M-am simţit extraordinar, mi-am făcut mulţi prieteni acolo, a fost o experienţă unică, prima mea aventură în afara ţării şi mă bucur că am avut norocul să antrenez acolo.

Când echipa traversează o perioadă dificilă, nu mai câştigaserăm de 6-7 meciuri, am făcut vreo 3 egaluri şi am pierdut vreo 4 meciuri, şi cu ghinion, dar asta este viaţa antrenorului, întotdeauna trebuie să fii cu bagajele pregătite.

Am rămas prieten cu toţi cei de acolo, în relaţii foarte bune şi sper să mă întorc într-o zi.

(n.r. - întrebat dacă a primit vreo ofertă de a rămâne în Arabia Saudită). Concret, de la cluburi, nu, din câte am înţeles s-a şi schimbat legislaţia acolo, la federaţie, nu ai voie să antrenezi două echipe în acelaşi sezon.

Am primit foarte multe mesaje din partea multor agenţi, pe care nici nu îi cunoşteam, să îmi obţină semnătura ca să putem semna cu altă echipă.

Cele mai frumoase amintiri sunt clar victoriile cu echipele mari, pentru că sunt unice. Am câştigat cu Nassr, cu Hilal, cu Ittihad, cu Ahli. După ce câştigi cu echipele astea, mergi pe stradă şi întâlneşti suporteri care unii sunt de la echipele adverse, unii de la echipa pe care ai învins-o, bravo, dar nu e bine că ne-ai bătut.

Cei care sunt adversari sunt fericiţi, fac poze cu tine, te pupă, te strâng în braţe, incredibil, aşa trăiesc pentru fotbal, sunt fanatici", a declarat Daniel Isăilă, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: isaila 

viewscnt
Articole similare