Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae, declaraţii curajoase după ce Rapid a încheiat turul sezonului regulat pe loc de play-off! ”Puteam să ne batem la câştigarea campionatului!”

Daniel Niculae, declaraţii curajoase după ce Rapid a încheiat turul sezonului regulat pe loc de play-off! ”Puteam să ne batem la câştigarea campionatului!”

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, luni seară, în deplasare, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii 1.

Gazdele au condus cu 1-0 şi cu 2-1. Centralul Robert Avram a acordat trei penalty-uri. Golurile au fost înscrise de: Ventura ’31, Cascini ‘55 / Bălan ’52 (penalty), ’60 (penalty), Dandea ‘86.

Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a declarat la finalul meciului că este mulţumit de parcursul echipei până acum. La începutul sezonului, Rapid a avut ca obiectiv evitarea retrogradării, dar oficialul giuleştenilor a dat de înţeles că acesta ar fi fost schimbat.  Mai mult decât atât, el a afirmat că dacă echipa ar fi fost constantă, Rapid s-ar fi bătut la câştigarea campionatului. 

”Dacă am fi avut şi constanţă, ne-am fi bătut la câştigarea campionatului!”

”Suntem mulţumiţi, am adus încă trei puncte la finalul turului. Dacă am fi avut şi constanţă, ne-am fi bătut la câştigarea campionatului. Este foarte greu pentru o echipă nou-promovată, schimbând foarte mulţi jucători în perioada de mercato din vară, să aibă şi constanţă. Oricum, suntem bucuroşi pentru parcursul din acest tur de campionat.

Cu siguranţă, lucrurile se vor aşeza de-a lungul acestui an competiţional. Am schimbat mulţi jucători, e greu de gestionat acest lucru. Sunt mulţi jucători tineri, sunt mulţi jucători care nu cunoşteau presiunea care este la Rapid. Dar cred că totul a fost gestionat bine până în acest moment.

Mă bucur că am reuşit să câştigăm, ne aşteaptă două săptămâni de linişte. Încercăm să pregătim cum trebuie returul campionatului, la adăpostul punctelor pe care le-am acumulat. Dar va fi cu totul şi cu totul diferit peste două săptămâni, pentru că trebuie să păstrăm ştacheta sus şi, de la meci la meci, să învăţăm din greşelile pe care le comitem”, a spus Daniel Niculae, la finalul partidei.

La finalul turului sezonului regulat al Ligii 1, clasamentul este următorul:

1.CFR Cluj – 39 de puncte

2. FCSB – 31 de puncte

3. Universitatea Craiova – 28 de puncte

4. FC Botoşani – 27 de puncte

5. FC Rapid – 26 de puncte

6. FC Voluntari – 25 de puncte

7. Farul Constanţa – 24 de puncte

8. UTA Arad – 24 de puncte

9. FC Argeş – 21 de puncte

10. Chindia Târgovişte – 17 puncte

11. Gaz Metan Mediaş – 15 puncte

12. Sepsi – 14 puncte

13. U Craiova 1948 – 14 puncte

14. CS Mioveni – 13 puncte

15. Dinamo – 8 puncte 

16. Academica Clinceni – 4 puncte.m

Afla mai multe despre: rapid-liga 1-clinceni-daniel niculae 

viewscnt
Articole similare