Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae, moment de sinceritate: ”Liga I? Mult mai săracă fără Dinamo!”

Daniel Niculae, moment de sinceritate: ”Liga I? Mult mai săracă fără Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

Duminică seara, soarta lui Dinamo va fi decisă, după ce va primi vizita lui U Cluj, de la ora 21:00, în returul barajului de promovare / menţinere. Ardelenii s-au impus în prima manşă, scu scorul de 2-0.

Daniel Niculae, moment de sinceritate: ”Liga I? Mult mai săracă fără Dinamo!”

În istoria sa de 74 de ani, Dinamo nu a retrogradat niciodată şi a fost mai mereu printre forţele Ligii 1, alături de Steaua. Formaţia din Ştefan cel Mare are în palmares 18 titluri de campioană şi 13 Cupe ale României, dar, în ciuda reputaţiei şi istoriei pe care o are în spate, Dinamo este cu un picior în Liga 2.

Dacă nu întoarce diseară rezultatul împotriva lui U Cluj va retrograda în Liga 2. 

Daniel Niculae, patronul echipei Rapid, a recunoscut că fără ”câini” Liga I este multa mai săracă. 

”Liga I ar arătă mult mai săracă fără Dinamo în prima ligă... Mult mai săracă e clar. Mai e un meci, nu e nimic pierdut sunt 2 echipe de tradiţie. 2 echipe vechi ale fotbalului românesc. Ei ştiu foarte bine că cu siguranţă nu au făcut lucrurile cum trebuie dar trebuie luate anumite măsuri”, a declarat Niculae. 

Dacă îşi elimină ”fraţii” de la Dinamo, ardelenii vor reveni pe prima scenă a fotbalului românesc după şapte ani de absenţă. Dacă cei de la U Cluj chiar vor reuşi să obţină promovarea în Ştefan cel Mare, este de aşteptat ca finalul să se lase cu scandal.

Fanii lui Dinamo i-au ameninţat cu violenţă fizică pe ”câini” dacă nu obţin salvarea, misiune care are mici şanse de succes la momentul actual.

Afla mai multe despre: dinamodaniel niculae 

viewscnt
Articole similare