Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa a anunţat pe ce stadion va juca Steaua după ce FRF i-a interzis să mai evolueze în Ghencea: ”Eu sper să nu afecteze jocul echipei!”

Daniel Opriţa a anunţat pe ce stadion va juca Steaua după ce FRF i-a interzis să mai evolueze în Ghencea: ”Eu sper să nu afecteze jocul echipei!”

FCSB

Comentarii

Daniel Opriţa a anunţat unde va juca Steaua după ca i-a fost interzis să evolueze în Ghencea, în urma incidentelor de pe Arena Naţională, de la meciul cu Dinamo.

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis, vineri, interdicţii de organizare a meciurilor pe teren propriu pentru Dinamo şi CSA Steaua, ca urmare a incidentelor de la meciul dintre cele două echipe, din Liga 2.

CSA Steaua s-a impus în meciul cu Dinamo, scor 2-1, vinerea trecută, pe Arena Naţională, în etapa a şasea din Liga 2. Cu aproape o oră înainte de startul partidei, în tribune au avut loc incidente, fanii celor două echipe aruncând cu diverse obiecte către suporterii adverşi. Câţiva suporteri au fost evacuaţi.

Partida a început cu o întârziere a aproximativ şapte minute, din cauza materialelor pirotehnice aruncate de suporteri. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că după meci s-au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 125.050 lei.

Astfel, Steaua este nevoită să joace următoarele 4 meciuri departe de Arena din Ghencea. Daniel Opriţa, antrenorul echipei, a anunţat că echipa va evolua la Giurgiu. 

”Eu sper să nu afecteze jocul echipei!”

”Vom juca la Giurgiu. Am discutat ieri (n.red – luni, 19 septembrie), conducerea echipei se ocupă. Ne-am consultat înainte, este o variantă bună. Noi am luat în calcul mai multe variante, chiar şi Buzău. Trebuie să fim la 40 de kilometri de Bucureşti, din acest motiv au picat alte stadioane din împrejurimi.

Eu sper să nu afecteze stadionul jocul echipei. Totuşi, e tot teren de fotbal, deci nu ar trebui să fie probleme din acest punct de vedere. Poate vin suporteri şi de la Giurgiu, care ţin cu Steaua. Cei care au venit la fiecare meci, pe stadionul din Ghencea, nu erau foarte mulţi, probabil vor fi şi la Giurgiu”, a anunţat antrenorul Daniel Opriţa, marţi, pentru Playsport.ro.

Afla mai multe despre: daniel opriţa-steaua-ghencea 

viewscnt
Articole similare