Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa abia aşteaptă să joace contra lui Dinamo în Liga 2: ”Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase şi se va umple în sfârşit stadionul nostru!”

Daniel Opriţa abia aşteaptă să joace contra lui Dinamo în Liga 2: ”Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase şi se va umple în sfârşit stadionul nostru!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga a 2-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur.

Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. După ce U Cluj a câştigat cu 2-0 în Ardeal, Universitatea a avut o misiune uşoară la Bucureşti. Echipa clujeană a deschis scorul în minutul 17, prin Tescan. Morar a egalat pentru Dinamo în minutul 19. 

Până la final, Dinamo şi-a creat mai multe ocazii şi a lovit chiar şi bara. Totuşi, echipa lui Uhrin nu a reuşit să ducă meciul în prelungiri şi a suferit o retrogradare istorică.

Daniel Opriţa, antrenorul celor de la Steaua, abia aşteaptă să se dueleze cu Dinamo în Liga 2. El a susţinut că nu credea retrogradarea lui Dinamo posibilă, nici după ce echipa din Ştefan cel Mare a pierdut pe Cluj Arena cu 2-0.

”Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase şi se va umple în sfârşit stadionul nostru!”

”Eu nu credeam că Dinamo poate să retrogradeze. Nici după meciul din tur. Nu ştiu ce se va întâmpla cu Dinamo în aceste condiţii, dar nu e plăcut când te gândeşti că cel mai mare derby se va juca în Liga a doua.

Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase şi se va umple în sfârşit stadionul nostru. Cu siguranţă pentru noi va fi greu să promovăm şi cu Dinamo şi fără. Dacă ei vor avea susţinere cu sigur va fi mai greu şi ne vom bate la campionat ca pe vremuri. Singurul jucător pe care l-am dorit de acolo a fost Pierret. Nu cred că se pune problema să vină altcineva de acolo.

E greu de spus ce va fi la ei, dar au probleme de foarte mult timp şi nu cred că e mare surpriză nici pentru ei. Dar sigur o dezamăgire mare cum a fost şi la noi că nu am putut promova şi să mergem la baraj. Până la urmă ei cu ale lor noi cu ale noastre. Depinde foarte mult de ce obiectiv va avea Dinamo în sezonul viitor”, a spus Daniel Opriţa, potrivit fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dinamo-steaua-liga 2 

viewscnt
Articole similare