Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, anunţ pentru fanii Stelei! ”Conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare!”

Daniel Opriţa, anunţ pentru fanii Stelei! ”Conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare!”

Steaua

Comentarii

Steaua evoluează momentan în Liga 2, iar conducerea vrea să facă tot ce este necesar pentru ca ”militarii” să aibă drept de promovare în Liga 2.

Daniel Opriţa, antrenorul Stelei, a făcut un anunţ important pentru fanii echipei. El spune că cei din conducerea clubului lucrează pentru a putea obţine dreptul de promovare în primul eşalon al fotbalului românesc. 

 ”Conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare!”

”Eu unul îmi doresc să ajung şi pe locul 1, dacă se poate, iar apoi vedem ce se întâmplă. Este normal ca Steaua să-şi propună să termine cât mai sus în clasament. Nu ştiu ce se va întâmpla în sezonul viitor, conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare.

Ne-am pregătit bine în această iarnă, aşteptăm startul meciurilor. Am fi preferat să aflăm şi noi mai repede unde se va juca meciul cu Unirea Constanţa, dar asta este situaţia.

Este bine pentru noi că se joacă la Buftea, vom juca pe un gazon cu iarbă naturală. Va fi o luptă strânsă pentru intrarea în play-off. S-ar putea să vină şi Unirea Slobozia din spate, au un program accesibil în aceste etape. Dacă vor face 9 puncte, vor pune presiune pe noi.

Obiectivul meu este să termin cât mai sus în play-off, chiar dacă nu vom avea drept de promovare. Conducerea vă poate spune mai mult despre acest aspect. Noi nu putem să ne dăm la o parte pentru că nu avem drept de promovare, vom încerca să câştigăm fiecare meci”, a transmis Daniel Opriţa, potrivit playsport.ro.

În acest moment, Steaua se află pe locul 6 în Liga 2, poziţie care asigură prezenţa în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1. Totuşi, regulamentele actuale nu i-ar permite Stelei să ajungă în Liga 1, deoarece nu ar avea un investitor privat. 

Afla mai multe despre: steaua-liga 2-opriţa 

viewscnt
Articole similare