Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa aşteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu Dinamo: ”Galeria noastră va fi la înălţime”

Daniel Opriţa aşteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu Dinamo: ”Galeria noastră va fi la înălţime”

Steaua

Comentarii

Partida dintre Dinamo şi CSA Steaua se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1, într-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga 1.

Cu patru zile înaintea duelului care va avea loc pe Arena Naţională, Dinamo a transmis că a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua. Preţurile tichetelor sunt cuprinse între 25 de lei, la peluze, respectiv 200 de lei, în zona lojelor.

Daniel Opriţa, antrenorul echipei CSA Steaua, aşteaptă cu nerăbdare acest derby din Liga 2. 

”Normal că e derby! E Steaua – Dinamo! Nu contează că e la Liga a doua. Cu Rapid nu a fost derby la liga a patra cu 35.000 de spectatori? Sperăm să fie la fel şi acum.

Noi trebuie să câştigăm toate meciurile şi le pregătesc la fel. Eu sunt sigur că jucătorii o să fie foarte motivaţi şi o să aibă o altă atitudine faţă de restul partidelor. Nu au nicio primă specială şi nu cred că e nevoie de aşa ceva. Mai ales că va fi şi stadionul plin.

Eu sunt sigur că galeria noastră va fi la înălţime şi sper să vină şi alţi suporteri. Acum depinde şi de câte bilete li se vor oferi. Eu mă aştept să fie 25.000-30.000 de spectatori”, a declarat Daniel Opriţa, pentru Fanatik.

Dinamo este pe locul 12 în Liga 2, cu 6 puncte. Iar rivala, CSA Steaua, este pe locul 7 cu 10 puncte. 

Afla mai multe despre: daniel opritacsa steauadinamo 

viewscnt
Articole similare