Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, detalii despre posibilitatea ca Steaua să obţină dreptul de promovare: ”Asta am înţeles”

Daniel Opriţa, detalii despre posibilitatea ca Steaua să obţină dreptul de promovare: ”Asta am înţeles”

Steaua

Comentarii

După ce a obţinut calificarea în play-off, CSA Steaua a început să se gândească la promovare, chiar dacă nu a primit dreptul să ”urce” în primul eşalon încă.

CSA Steaua s-a clasat pe a patra poziţie în urma sezonului regular al Ligii 2, poziţie care ar duce la barajul de promovare / retrogradare.

Formaţia pregătită de Daniel Opriţa a debutat cu egal în play-off, împotriva Chiajnei, scor 2-2, meci în urmă căruia Daniel Opriţa a discutat despre posibilitatea ca Steaua să obţină dreptul de promovare.

Iulian Miu, oficial al clubului roş-albastru, a dezvăluit că cei de la CSA pergătesc deja dosarul pentru licenţa de Liga 1, în ciuda faptului că nu au voie să joace în primul eşalon.

Întrebat despre acest lucru, Daniel Opriţa a dezvăluit că ştie că se lucrează pentru obţinerea dreptului de promovare şi că ”militarii” rămân optimişti că vor putea ajunge în Liga 1 încă din sezonul acesta.

Daniel Opriţa, detalii despre posibilitatea ca Steaua să obţină dreptul de promovare

Cred că a fost un meci echilibrat, cu faze de poartă, n-are cum să nu fie frumos dacă s-au înscris patru goluri. Ambele echipe au oferit un spectacol frumos.

Când egalezi în ultimele minute, n-ai cum să nu te bucuri, chiar dacă noi am fost cei care am deschis scorul. Ne dorim să ne clasăm cât mai sus.

Un rezultat echitabil, am auzit că am avut şi un penalty. Vreau să le mulţumesc suporterilor că au cântat încontinuu şi era păcat să nu obţinem cel puţin un egal.

Ne ajută punctul, o ţinem pe Chiajna sub noi. Avem obiectiv să terminăm în primele patru. Avem mulţi jucători care au jucat în Liga 3 şi Liga 4, chiar dacă au mai jucat şi în Liga 1.

Au mai trecut şi anii peste ei. Am înţeles că se caută soluţii (n.r.- de obţinere a dreptului de promovare), se zbat, încearcă, dar nu pot să spun mai multe până nu sunt lucrurile clare.

Le spun băieţilor să jucăm orice meci la victorie pentru că ce ar fi să se rezolve şi să nu fim pe un loc care să ne permită să promovăm? Noi sperăm!”, a declarat Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: daniel opriţa 

viewscnt
Articole similare