Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, discurs manifest după egalul cu Gloria Buzău: ”Eu mă duc acolo să fac infarct. Am şi eu copii acasă, dar trebuie să mă mai liniştesc!”

Daniel Opriţa, discurs manifest după egalul cu Gloria Buzău: ”Eu mă duc acolo să fac infarct. Am şi eu copii acasă, dar trebuie să mă mai liniştesc!”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 2

Oaspeţii au deschis scorul prin Boiciuc, în minutul 3. Pentru CSA Steaua a egalat Bărbulescu, în minutul 52.

La finalul meciului, Daniel Opriţa a făcut show în timpul declaraţiilor. 

El a oferit un răspuns şi celor care îi ironizează pe cei de la CSA Steaua, deoarece nu au drept de promovare în Superligă. 

”Eu mă duc acolo să fac infarct. Am şi eu copii acasă, dar trebuie să mă mai liniştesc!”

”Cu Braşovul, a fost presiune şi am luat bătaie. Nu cred că e de la asta. Dar e o atmosferă asa... se pare că, dintre toţi, eu mă duc acolo să fac infarct. Aşa trebuie. Nu ştiu de ce.

Că nu văd pe nimeni să se agite ca mine, nici în tribune, nici din altă parte. Nu ştiu de ce. Aşa sunt eu, aşa trăiesc şi şuturile în fund tot eu mi le iau. Nu ştiu ce o fi în capul meu, dar am şi eu copii acasă, dar trebuie să mă mai liniştesc.

Nu ştiu cum dacă mă gândesc să renunţ sau să nu renunţ, dar... Sunt pe locul 1, aştept acum ironiile, înţepăturile din zona noastră, nu din altă zonă. Mai sus de locul 1 nu putem să ne ducem, dar mai întâi să prindem play-off-ul, încă nu e prins, nu sunt ironic. dar lucrurile astea nu fac bine. Mai avem de luptat”, a spus Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: steaua-opriţa-liga 2 

viewscnt
Articole similare