Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, mesaj clar după ce Bogdan Chipirliu a fost surprins în timp ce fuma înainte de meciul contra Chindiei: ”Eu le dau amenzi. Le-am spus că nu pot păcăli fotbalul!”

Daniel Opriţa, mesaj clar după ce Bogdan Chipirliu a fost surprins în timp ce fuma înainte de meciul contra Chindiei: ”Eu le dau amenzi. Le-am spus că nu pot păcăli fotbalul!”

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa a oferit mai multe declaraţii după ce Steaua a fost eliminată din Cupa României.

Meciul dintre Steaua şi Chindia din Cupa României s-a terminat 1-2. Bogdan Chipirliu (30 de ani) a ”comis-o” chiar înainte de meciul din Cupă. Atacantul a fost surprins fumând în afara vestiarului chiar înainte de meciul din Cupa României. 

La finalul meciului, Daniel Opriţa a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat şi despre Bogdan Chipirliu, după ce a fost surprins în timp ce fuma. De asemenea, antrenorul Stelei a avut declaraţii dure la adresa fotbaliştilor săi. 

”Eu le dau amenzi. Le-am spus că nu pot păcăli fotbalul!”

”Experienţa mai mare a lor a făcut diferenţa. Noi am făcut două greşeli în zonele laterale. Nu m-a ajutat nici banca, sunt supărat pe unii dintre jucătorii care au venit să ne ajute. Trebuie să tragă mai mult în momentele grele.

Am rămas, practic, fără atacant, că şi pe Chipirliu l-am forţat, am tras de el, avea dureri. Trică şi Răducan sunt la lot, iar Chunchukov s-a accidentat. Asta a făcut diferenţa, n-am avut forţă în atac.

Aş vrea mai mult de la unii dintre jucători, să dea mai mult pentru echipă, să nu cedeze aşa uşor. Când e greu, trebuie să fii cu grupul. M-a deranjat, am rămas fără atacant.

Le-am spus unor jucători că nu pot păcăli fotbalul la nesfârşit, păcăleşti jumătate de an, un an. Am luat jucători cu calitate, care au demonstrat, aştept mai mult de la ei, să vină cu plusul. Eu le dau amenzi, au luat destule amenzi. Dacă a făcut lucrul ăsta (Chipirliu), nu e în regulă, dar eu nu l-am văzut şi nu pot zice nimic deocamdată”, a declarat Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: steaua-daniel opriţa-bogdan chipirliu 

viewscnt
Articole similare