Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, nemulţumit de egalul cu Unirea Slobozia: ”Nu este bun acest punct! Sunt dezamăgit”

Daniel Opriţa, nemulţumit de egalul cu Unirea Slobozia: ”Nu este bun acest punct! Sunt dezamăgit”

Liga 2

Comentarii

Formaţia CSA Steaua a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 2.

Daniel Opriţa, nemulţumit de egalul cu Unirea Slobozia: ”Nu este bun acest punct!”

Daniel Opriţa, antrenorul echipei CSA Steaua, a vorbit despre egalul cu Unirea Slobozia. Opriţa s-a declarat nemulţumit de rezultat. 

”Dezamăgit, ce să spun! Slobozia a încercat să joace. Ştiam că este o echipă care joacă fotbal. Cred că a fost un spectacol frumos, dar până la urmă, cred că ocaziile mai mari le-am avut noi şi trebuia să câştigăm. Cred că au fost şi 1-2 greşeli de arbitraj, care ne-au dezavantajat. La cartonaşul galben, la Huiban, nu înţeleg pentru ce s-a considerat simulare, dacă el s-a ridicat.

Arbitrul a zis că aşa se dă, observatorul a zis că a greşit. E o situaţie clară de gol... Se grăbesc toţi arbitrii de la noi. La final, observatorul mi-a spus că a greşit. Ce să mai spun? Încercăm să jucăm fotbal, cu o echipă obosită. Venim de la Cluj, stăm o zi acasă, şi apoi am venit să jucăm la Slobozia. Poate aşa trebuia să fie, dar este destul de greu. Băieţii au dat dovadă de caracter, de dorinţă. Am presat adversarul şi ne-am dorit să câştigăm.

Nu este bun acest punct. Noi voiam să câştigăm. D-aia am şi forţat. Era un meci de câştigat. A lipsit şi Chipirliu, este omul nostru de gol. Poate dacă îl aveam astăzi, am fi reuşit să câştigăm. După joc, am speranţe. Sunt bucuros că echipa joacă, dar trebuie să vină şi rezultatele. Am pierdut nemeritat la Cluj, iar acum am fi trebuit să câştigăm”, a declarat Daniel Opriţa, la finalul partidei.

Clasament: 1. Petrolul – 54 de puncte, 2. Hermannstadt – 48, 3. Universitatea Cluj – 47, 4. CSA Steaua – 42, 5. Concordia – 40, 6. Unirea Slobozia - 35

Afla mai multe despre: daniel opritacsa steaua 

viewscnt
Articole similare