Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa nu s-a ferit de cuvinte: ”Sunt greşeli uluitoare ale jucătorilor mei. Au avut pretenţii prea mari, dar nu arată”

Daniel Opriţa nu s-a ferit de cuvinte: ”Sunt greşeli uluitoare ale jucătorilor mei. Au avut pretenţii prea mari, dar nu arată”

Steaua

Comentarii

Antrenorul celor de la CSA Steaua, Daniel Opriţa (42 de ani), a tras concluzii dure după eşecul suferit pe terenul celor de la Unirea Slobozia.

CSA Steaua a pierdut cu Unirea Slobozia, în deplasare, scor 0-1, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 2.

Golul a fost marcat de Ekollo, în minutul 68. Astfel, ”militarii” au rămân pe locul 10, cu 12 puncte.

Opriţa, optimist pentru viitor: ”Sperăm la cel puţin patru victorii şi un egal să obţinem în următoarele cinci meciuri”

La finalul partidei, Daniel Opriţa nu avea cum să fie mulţumit de rezultat şi şi-a criticat jucătorii pentru jocul prestat.

Antrenorul Stelei a subliniat greşelile individuale pe care le fac elevii săi şi faptul că echipa nu poate să lege mai multe rezultate pozitive.

”O echipă arţăgoaşă, care aşteaptă greşeala. Nu putem să scăpăm de lucrurile acestea, i-am şi rugat astăzi pe fundaşii centrali să nu mai facă greşeli. Am fost echipa care am încercat mai mult să punem presiune. Important e să marcăm, să dăm goluri şi să jucăm fotbal.

M-am uitat la meciul trecut dintre Şelimbăr şi Slobozia, fără să se supere cineva pe mine, dar nici nu am avut ce să scot la vizionare. Şi terenul a fost unul greu astăzi, dar trebuia să ne batem şi noi ca ei în anumite situaţii.

Sunt greşeli uluitoare ale jucătorilor mei, nu ar trebui să apară. Mi-aş fi dorit să legăm mai multe rezultate bune şi chiar speram să terminăm pe primul loc în iarnă.

Sunt jucători care au avut pretenţii prea mari, dar nu arată. Asta mă deranjează. În CV arătau bine unii jucători, dar ca joc sunt departe de aşteptările mele.

Am plecat la vestiare la finalul partidei. Şi la victorie fac asta. Am fost supărat şi am mers să mă liniştesc. Nu e uşor, dar sperăm la cel puţin patru victorii şi un egal să obţinem în următoarele cinci meciuri”, a declarat Opriţa, conform Prima Sport.

În 10 etape disputate în acest sezon din Liga 2, CSA Steaua a reuşit doar două victorii.

Afla mai multe despre: steauadaniel opritaliga 2 

viewscnt
Articole similare