Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, reacţie clară înainte de derby-ul Dinamo-Steaua: ”Îmi doresc să duc echipa în Superligă!” EXCLUSIV

Daniel Opriţa, reacţie clară înainte de derby-ul Dinamo-Steaua: ”Îmi doresc să duc echipa în Superligă!” EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Partida dintre Dinamo şi CSA Steaua se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1, într-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga 1.

Cu 3 zile înaintea duelului care va avea loc pe Arena Naţională, Dinamo a transmis că a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua. Preţurile tichetelor sunt cuprinse între 25 de lei, la peluze, respectiv 200 de lei, în zona lojelor.

Daniel Opriţa, antrenorul echipei CSA Steaua, aşteaptă cu nerăbdare acest derby din Liga 2. Antrenorul ”militarilor” îşi doreşte să ducă echipa în primul eşalon al fotbalului românesc. 

”Îmi doresc să duc echipa în Superligă!”

”Meci important, ca toate celelalte, dar ţinând cont că jucăm cu Dinamo, concentrarea trebuie să fie mai mare, să avem o atitudine mai bună. Asta îmi doresc de la jucători, să dea tot şi dacă băieţii vor face ce trebuie, eu zic că vom câştiga acest meci. 

Atitudinea trebuie să o aibă, chiar mai multă la meciul cu Dinamo. Fanii îşi doresc să câştigăm acest derby. Iată, îi prindem într-un moment bunicel pentru că şi-au revenit şi dacă stau şi mă uit pe lotul lor... M-am uitat la meciul cu Chiajna şi au jucători cu multe meciuri în Liga 1.

Jucători cu nume, eu zic că problemele au fost la început până şi-au găsit antrenorul, până au facut o pregătire bună. De abia acum se văd roadele muncii. După meciul cu Chiajna, mi s-a părut o echipă aşezată cu atitudine, nu le-au dat şanse celor de la Chiajna. 

Aşa că ne va aştepta un meci greu, e şi derby. Sunt sigur că vor avea şi ei altă atitudine. Cei care vor da mai mult şi vor fi mai concentraţi la ora meciului, vor câştiga. Când intri pe teren nu ştiu cum te mai gândeşti că nu ai luat bani, şi de plăcere trebuie să joci fotbal, că de aia te-ai apucat.

Eu aşa îmi doresc, să duc Steaua în prima Liga. Sper că cei doi ani să îi duc pâna la capat şi la finalul acestor doi ani să fie şi Steaua în Liga 1. Fiind un meci la Liga 2 şi cu Dinamo, ar putea să vină mai mulţi spectatori. Să vină cât mai mulţi, să fie alături de echipă, noi vom da totul să îi facem fericiţi şi să căştigăm acest derby”, a spus Daniel Opriţa, la OrangeSport.

Afla mai multe despre: liga 2-steaua-dinamo 

viewscnt
Articole similare