Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa s-a enervat pe un oficial de la Petrolul: ”A început să mă înjure!”

Daniel Opriţa s-a enervat pe un oficial de la Petrolul: ”A început să mă înjure!”

Steaua

Comentarii

Petrolul Ploieşti a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii a II-a.

Daniel Opriţa s-a enervat pe un oficial de la Petrolul: ”A început să mă înjure!”

La finalul partidei, Daniel Opriţa a intrat în conflict cu Claudiu Tudor, director sportiv la Petrolul. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că a fost înjurat şi acuzat că ar fi făcut ”blat” la partida Steaua - Hermannstadt, scor 1-4. 

”A fost o atmosferă frumoasă în tribune, aşa cum mă aşteptam. Pe teren, cred că a fost un meci de luptă, un duel aprig. Până la urmă, a fost un rezultat echitabil.

La finalul meciului, cred că domnul Claudiu Tudor a început să mă înjure, trebuia să mă dau la o parte, mi-a spus că m-am dat cu Hermannstadt la o parte. Numai un om care a trăit lucruri din astea poate să zică lucruri din astea. Niciodată, sunt prea ambiţios şi prea corect, jucăm toate meciurile pe teren şi la victorie.

N-avem un lot foarte numeros, să facem schimbări din trei în trei zile. Aşteptăm să se rezolve, să putem avea drept de promovare. Speranţa moare ultima.

Sunt supărat pe ce s-a întâmplat în ultimele minute, când au început să mă înjure. N-am nimic cu suporterii, e o echipă la care ţin, la care am cunoscut ani frumoşi.

Dar am fost îndepărtat într-o situaţie în care eram într-o formă bună, n-a mai sărit nimeni atunci să mă apere. Cred că meritam să primesc mai mult, că şi eu am dat totul pentru echipă”, a spus Daniel Opriţa, la finalul meciului. 

Petrolul este lider în clasament, cu 58 de puncte, urmată de Hermannstadt – 56 şi U. Cluj – 54. Pe locul patru este CSA Steaua – 46, pe cinci Concordia – 40 şi pe şase Unirea Slobozia – 39.

Afla mai multe despre: daniel opriţa-petrolul ploieşti-steaua 

viewscnt
Articole similare