Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a analizat toate transferurile efectuate de Rapid în această iarnă. Cine este fotbalistul care ”poate încânta Giuleştiul”

Daniel Pancu a analizat toate transferurile efectuate de Rapid în această iarnă. Cine este fotbalistul care ”poate încânta Giuleştiul”

Fotbal intern

Comentarii

Rapid s-a mişcat pe piaţa transferurilor şi în această iarnă, iar Daniel Pancu are la dispoziţie deja jucătorii pe care şi i-a dorit.

Actualul antrenor al giuleştenilor a vorbit la GSP Live despre toate transferurile efectuate de Rapid în această iarnă şi a explicat care sunt jucătorii pe care i-a adus în Giuleşti pentru a face diferenţa:

”Am început antrenamentele de pe 15 ianuarie. Jucătorii erau pe listă de mult, probabil că maxim doi jucători vor mai veni, dintre care un fundaş central cu siguranţă. Hlistei e un jucător cu mare experienţă, a fost cel mai bun mijlocaş stânga din Liga 2. Am adus dublură la Voicu, pe Robert Băjan de la Viitorul un jucător de 23 de ani, care are potenţial. În stânga, tot dublură am luat pe Cătălin Onea de la Snagov. Am adus un copil născut 99, Alin Turbatu, care a fost în probe la noi şi mie mi-a plăcut. Plus un nigerian de 18 ani, David Onyeanula, pe Trip de la Timişoara şi ultimul venit Marian Drăghiceanu, fotbalist care a debutat la nici 16 ani la Ceahlăul şi care a jucat pentru Dunărea Călăraşi. L-am transferat definitiv. E genul de fotbalist care poate atrage lumea la stadion, un jucător care ca şi Hlistei atrage publicul” a explicat Daniel Pancu la GSP Live.

Afla mai multe despre: rapid bucureştidaniel panculiga 3transferuri rapid 

viewscnt
Articole similare