Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a anunţat cu ce echipe se bate Rapid pentru promovarea în Liga 1! Antrenorul ridică o problemă: "Nu suntem plângăcioşi, nu vrem mila nimănui"

Daniel Pancu a anunţat cu ce echipe se bate Rapid pentru promovarea în Liga 1! Antrenorul ridică o problemă: "Nu suntem plângăcioşi, nu vrem mila nimănui"

Liga 2

Comentarii

Rapid are un nou meci important, duminică, în Liga 2. Antrenorul Daniel Pancu a oferit ulltimele detalii înainte de partida cu CSM Reşiţa.

Rapid este pe locul trei în Liga 2, cu 37 de puncte, cu doar unul mai puţin decât CS Mioveni, care se află pe doi, loc direct promovabil în prima ligă. De cealaltă parte, CSM Reşiţa e pe loc retrogradabil, pe 16, cu 21 de puncte. 

Pe finalul campionatului, Pancu îşi doreşte ca publicul să fie alături de echipă şi să nu aibă erori de arbitraj: "Aşteptăm publicul, mereu a contat mult. Cu Turris nu s-a simţit omul în minus, datorită publicului. E important să câştigăm cele trei puncte duminică. Ambii fundaşi dreapta sunt suspendaţi, dar vom găsi soluţii. Stadionul se ridică, se lucrează şi sunt convins că va fi gata în octombrie. Noi avem nevoie să legăm câteva victorii pentru moralul nostru. E o competiţie echilibrată. Am văzut persoane care-mi sunt prietene şi care au spus că sunt subiectiv când vorbesc despre arbitri. Echipa e pregătită. Nu suntem plângăcioşi, nu vrem mila nimănui, doar că la final sunt lucruri care contează decisiv, mai ales pe finalul campionatului. 

E greu să o mai prindă cineva pe UTA, o felicit. Au experienţa sezoanelor. Ce a contat a fost modul în care s-a organizat. Turris, Mioveni, Petrolul, FC Argeş, Metaloglobus, toate se gândesc la promovare, iar lupta va fi până spre final", a declarat Daniel Pancu în cadrul unei conferinţe de presă. 

De asemenea, Pancu a vorbit şi despre următoarea "casă" a Rapidului, până la finalizarea stadionului din Giuleşti: "Probabil că pe Arcul de Triumf vom juca. Ne-am obişnuit şi cu Regia, suntem în cartier. Chiar dacă suntem fără stadion, nu s-a simţit", a mai spus tehnicianul. 

Afla mai multe despre: daniel pancurapidrapid liga 2rapid csm resita 

viewscnt
Articole similare