You are here:

Daniel Pancu a numit marea greşeală făcută de Rapid în această vară! Cine este jucătorul care le-ar fi adus un plus giuleştenilor: ”Au renunţat prea uşor”

Daniel Pancu a numit marea greşeală făcută de Rapid în această vară! Cine este jucătorul care le-ar fi adus un plus giuleştenilor: ”Au renunţat prea uşor”

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu, fostul golgheter al Rapidului, a rămas surprins de lejeritatea cu care Cătălin Cîrjan a fost lăsat să plece în această vară la Dinamo.

Cătălin Cîrjan (21 de ani) a sosit la Rapid în vara anului trecut, iar aşteptările fanilor giuleşteni au fost foarte mari, având în vedere că tânărul mijlocaş şi-a făcut junioratul la Arsenal, unul dintre cele mai prestegioase cluburi din Anglia.

Cu toate acestea, Cîrjan a pierdut repede echipa şi a devenit una dintre variantele de rezervă ale lui Cristiano Bergodi, iar ulterior conducerea Rapidului a decis să renunţe la serviciile mijlocaşului.

Daniel Pancu regretă plecarea lui Cîrjan. Fostul mijlocaş al lui Arsenal face spectacol la Dinamo în aces start de sezon

Sosit la Dinamo, Cîrjan s-a impus repede în ”11-le” lui Zeljko Kopic, iar cifrele sale din acest sezon sunt excelente. În 10 partide de campionat, Cârjan a marcat trei goluri, după ce la Rapid nu reuşise să înscrie în 17 apariţii. 

Daniel Pancu a vorbit, de asemenea, despre transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga.

”Au renunţat prea uşor la Cîrjan, l-au vândut pe Rrahmani. Uite, s-a vorbit de Rrahmani că era minunat, doar că în ultimele apariţii, mie din tribună ca spectator şi ca suporter mi-a lăsat impresia că nu mai era el, adică mintea lui şi concentrarea lui.

Nu mai simte ceea ce simţea cu o lună, cu două luni înainte cea mai buna solutie e să te desparţi, iar Rapid a câştigat bine financiar”, a spus Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare