Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a spus de ce nu l-a convocat pe Octavian Popescu: ”Nu am absolut nimic personal cu nimeni”

Daniel Pancu a spus de ce nu l-a convocat pe Octavian Popescu: ”Nu am absolut nimic personal cu nimeni”
Comentarii

Selecţionerul naţionalei U21 a României, Daniel Pancu (46 de ani), a vorbit din nou despre neconvocarea lui Octavian Popescu (20 de ani)

Nemulţumit că n-a fost convocat la naţionala României U21 pentru meciul din preliminariile Campionatului European, cu Albania, Octavian Popescu l-a atacat pe selecţionerul Daniel Pancu, despre care a spus că are o problemă personală cu el.

"Ştiu că are ceva cu mine de ceva timp. Nu ştiu cu ce i-am greşit. Chiar mă aşteptăm să fiu convocat. A fost o surpriză şi m-a motivat asta. Când am văzut lotul, am fost puţin şocat, dar asta este" , a spus Octavian Popescu, după meciul de sâmbătă, FCSB - U Craiova 3-0, în care a reuşit două pase decisive.

Ulterior, Daniel Pancu i-a răspuns fotbalistului de la FCSB: "Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iaşi (n.r. - 2-1), când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad (n.r. - 1-2 cu UTA) privea cum adversarii finalizau şi chiar marcau golurile victoriei" , a spus Daniel Pancu.

Daniel Pancu a spus de ce nu l-a convocat pe Octavian Popescu

Ulterior selecţionerul a revenit cu noi detalii despre neconvocare lui Octavian Popescu. 

”Îi tratez pe toţi în mod egal. Am văzut că s-a creat o uşoară polemică legată de neconvocarea lui Tavi Popescu. Eu am făcut convocările până în această etapă, nu ne putem schimba ideile de la o etapă la alta, pentru că, să fie clar, el nu a jucat pe poziţia lui.

Am căutat să aduc la naţională jucători care au evoluat pe poziţiile lor la club. Acum că s-a întâmplat să fie suspendat Florinel Coman şi a prins ocazia să joace şi făcut-o foarte bine e de lăudat.

Nu am absolut nimic personal cu nimeni şi rămâne în vederile noastre”, a spus Daniel Pancu, pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: daniel pancuoctavian popescuromânia u21,  

viewscnt
Articole similare