Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a vorbit despre incidentul cu Sebastian Colţescu. Antrenorul lui Poli Iaşi a discutat şi despre situaţia de la echipă "Avem mare nevoie de victorie"

Daniel Pancu a vorbit despre incidentul cu Sebastian Colţescu. Antrenorul lui Poli Iaşi a discutat şi despre situaţia de la echipă "Avem mare nevoie de victorie"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi a vorbit despre incidentul lui Colţescu, dar şi despre situaţia de la club.

Daniel Pancu a vorbit despre incidentul lui Colţescu

Antrenorul lui Poli Iaşi a discutat despre incidentul lui Colţescu. Daniel a spus că şi el a fost numit "ţigan" pe la cluburile unde a jucat, dar românul nu a lăsat asta să îl afecteze. Pancu crede că situaţia lui Colţescu a fost exagerată şi că nu trebuia luată în serios.

"La toate echipele la care am jucat, îmi ziceau în glumă ţigan. Dar vezi că de aici, cu toate conotaţiile astea, se duce.... pe mine atunci mă alintau, practic, ce faci măi ţigane! E pur şi simplu o glumă, eu nu m-am supărat niciodată. Iar Okan (n.r. - Okan Buruk) e un băiat extraordinar, foarte bine educat şi un profesionist desăvârşit. Cred că dacă cineva a făcut remarca asta, a făcut-o în glumă." , a spus Daniel Pancu.

Despre situaţia de la club

Daniel Pancu nu trece o perioadă prea bună alături de Poli Iaşi, iar acesta pare că ar doi să plece. La club sunt multe probleme şi nici echipa nu are un parcurs bun în Liga I. Poli a pierdut în deplasare cu 4-1 în faţa celor de la Dinamo şi urmează un meci acasă cu Academica Clinceni. 

Pancu crede că echipa poate juca mai bine, iar pentru asta au nevoie de o victorie care să îi scoată din această perioadă nu foarte bună.

"Cheia este doar la noi. Avem mare nevoie de victorie, un lucru care să ne deblocheze. Trebuie să intrăm ca nişte luptători. E ruşinos, suntem totuşi Poli Iaşi, în opt jocuri să luăm un singur punct. Trecem prin momente grele. Am venit ca prieten şi voi pleca ca prieten. Sper ca acest moment să fie cât mai târziu.", a mai spus antrenorul lui Poli Iaşi.

Poli Iaşi este pe locul 15 şi are 10 puncte în 13 partide.
 

Afla mai multe despre: daniel pancu poli iasi sebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare