You are here:

Daniel Pancu avertizează o echipă cu pretenţii din Superligă după startul de campionat: ”Nu o văd bine deloc”

Daniel Pancu avertizează o echipă cu pretenţii din Superligă după startul de campionat: ”Nu o văd bine deloc”
Comentarii

Daniel Pancu a urmărit primele etape din noul sezon de Superliga şi a evidenţiat o echipă care în sezonul trecut nu a reuşit să termine în play-off.

”Pancone” a lăudat Universitatea Cluj, formaţie cu şapte puncte după trei jocuri şi este de părere că  ”Şepcile Roşii” se pot clasa pentru prima dată în istorie în play-off.

Farul, dezamăgirea sezonului în România?

Actualul selecţioner al naţionalei U21 a României a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte situaţia Farului, echipă ce a cucerit campionatul în 2023, dar care nu are niciun gol marcat în actuala ediţie de campionat după trei jocuri.

Pancu a dat de înţeles că se aşteaptă ca, în acest campionat, Farul şi Universitatea Cluj să facă ”rocada”, ceea ce ar însemna ca ”marinarii” să joace în play-out pentru a doua oară de la introducerea noului sistem.

”Singura echipă dintre cele care nu au fost în play-off sezonul trecut şi pe care o văd bine de tot acum e U Cluj. Îmi place mult de tot jocul lor, îmi place şi antrenorul, e singura formaţie care poate să spargă Top 6. Pe Farul nu o văd bine deloc”, a spus Daniel Pancu, potrivit gsp.ro.

În această etapă, Farul va primi vizita lui Poli Iaşi, în timp ce ”U” Cluj va da piept cu CFR în ”Derby-ul Ardealului”.

Afla mai multe despre: daniel pancufarul 

viewscnt
Articole similare