Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, cu piciorul pe frână: ”Rapid ar trebui să obţină un loc 3 sau 2, până la titlu!” | VIDEO

Daniel Pancu, cu piciorul pe frână: ”Rapid ar trebui să obţină un loc 3 sau 2, până la titlu!” | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Daniel Pancu, selecţioner al naţionalei de tineret a României U21, s-a întors din Antalya, acolo unde a putut să vadă la lucru mai mulţi fotbalişti pe care ar putea să se bazeze în următoarele acţiuni pentru EURO 2024.

Intenţia lui Daniel Pancu a fost să vadă la lucru mai mulţi fotbalişti eligibili pentru tineret, dar care joacă mai puţin pentru echipele lor în partidele oficiale.

Daniel Pancu, la întoarcerea din Antalya: ”Rapid, mai întâi să obţină un loc 2 sau 3”

Daniel Pancu a sesizat o diferenţa foarte mare - oarecum normală - între jucătorii pe care se bazează în mod normal la naţională, titularii, şi cei care, prin diferite circumstanţe, ar putea apărea în locul acestora, curând.

De asemenea, ”Pancone” a vorbit şi despre lupta la titlu, acolo unde îi sfătuieşte pe susţinătorii Rapidului să nu mai ridice ştacheta aşteptărilor prea sus, deoarece lucrurile ar trebuie luate pas cu pas.

Sunt jucătorii care evoluează mai puţin în campionat şi am avut posibilitatea să-i văd, o repriză, 60 de minute. Mi-am făcut o idee.

Sunt jucători care, normal, dacă se întâmplă ceva nedorit, sunt în vederile noastre. Pot fi soluţii oricând, depinde doar de ei. Talent au.

E greu să-mi fac o imagine după jocurile amicale pentru că există încărcătură. Unii preferă să-şi încarce echipa în această perioadă, alţii să o menţină.

Unii sunt mai proaspeţi, alţii mai încărcaţi. Fiecare antrenor are stilul lui, planul lui, pentru acest mini-retur.

Au mişcat cel mai mult pentru că şi aveau nevoie foarte mare. Ultimele meciuri i-au prins descoperiţi, fără bancă de rezerve. Sper să se adapteze repede, chiar dacă nu e uşor în Giuleşti.

E o presiune, pentru că au încheiat anul cu o serie destul de lungă fără victorie. Sunt jucători care au confirmat în ţările lor. Krasniqi chiar în România, la CFR Cluj.

Giuleştiul e cu totul altceva. Nu poţi să dai un verdict despre un jucător. Să zici că, dacă s-au dat 40 de goluri într-un alt campionat, la Rapid va marca măcar 20 de goluri.

Mai întâi ar trebuit să obţină un loc 3 sau un loc 2, până să ajungă la titlu. Să dea Dumnezeu! Poate chiar anul ăsta. Campionatul României este unul imprevizibil.

Sunt serii în care echipele câştigă 10 meciuri, la fel pot să şi piardă. E foarte mult echilibru. Trebuie integraţi nişte jucători şi este o presiune destul de mare în acest moment”, a declarat Daniel Pancu, la întoarcerea în România.

VIDEO: Daniel Pancu

 

Afla mai multe despre: daniel pancuromania u21 

viewscnt
Articole similare