Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu l-a ”băgat în şedinţă” pe Alex Ioniţă: ”Nu e OK ce a făcut”

Daniel Pancu l-a ”băgat în şedinţă” pe Alex Ioniţă: ”Nu e OK ce a făcut”

Rapid

Comentarii

Declaraţiile atipice ale lui Alexandru Ioniţă nu au fost pe placul lui Daniel Pancu.

Daniel Pancu l-a băgat în şedinţă pe Alex Ioniţă: ”Nu e OK ce a făcut” 

Rapid a pierdut partida cu Sepsi, scor 2-0, în etapa cu numărul 3 din Superligă.

Mijlocaşul ofensiv Alexandru Ioniţă II (28 de ani) nu a reuşit niciun dribling în Sepsi - Rapid 2-0. Acesta şi-a făcut ”mea culpa” după înfrângerea cu Sepsi. Doar că declaraţiile fotbalistului de la Rapid nu a fost pe placul lui Daniel Pancu. Fostul fotbalist l-a ”taxat”. 

„Chiar vorbeam cu cineva foarte apropiat de el. I-am dat mesaj la 5 secunde după ce am văzut declaraţia. Nu e OK, practic îi spui antrenorului să te scoată din echipă.

Nu a fost OK, la 5 secunde după ce l-am văzut i-am trimis cuiva un mesaj, unei persoane care ţine foarte mult la el”, a afirmat în această dimineaţă Pancu, la GSP Live.

Declaraţiile lui Alexandru Ioniţă II după Sepsi - Rapid 2-0

”Eu unul am jucat foarte slab, îmi pare rău pentru suporterii care au venit atâţia kilometri. Cred că suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nicio formă.

Îmi doresc să-mi ajut echipa, să marchez, dar nu ştiu, nu pot să-mi explic ce se întâmplă. Atât pot momentan, ăsta sunt, îmi pare rău.

Are (n.r. - Adrian Mutu) toate motivele acum să nu mă bage. Când n-am mers să-l salut, am considerat că aveam dreptate atunci, pentru că jucam OK, dar acum are tot dreptul să nu mă mai bage să joc, pentru că am evoluat foarte slab”, a declarat Ioniţă după meci. 

Afla mai multe despre: alex ionitadaniel pancu 

viewscnt
Articole similare