Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu pune la zid tactica lui Dan Petrescu din partida cu FCSB! ”Au jucat la intimidare, dar graniţa e foarte subţire!” EXCLUSIV

Daniel Pancu pune la zid tactica lui Dan Petrescu din partida cu FCSB! ”Au jucat la intimidare, dar graniţa e foarte subţire!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu a fost invitat în studioul Orange Sport unde a vorbit despre tractica pe care a abordat-o Dan Petrescu pentru partida cu FCSB.

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

În minutul 43, Susic a fost eliminat, după un fault dur la Darius Olaru. La finalul meciului, Iulian Cristea a declarat că FCSB a format un grup unit, iar acest lucru a fost un avantaj în faţa ardelenilor. 

Invitat în studioul Orange Sport, Daniel Pancu a analizat tactica lui Dan Petrescu pentru partida cu FCSB. El consideră că ardelenii au jucat la intimidare, iar acest fapt i-a costat eliminarea lui Susic, care a dezechilibrat meciul. 

”Au jucat la intimidare, dar graniţa e foarte subţire!” 

”Nu mai au jucători. Nu mai e aceeaşi echipă. Mi se părea că au un avans imposibil de ajuns. Jocul ăsta cum l-au tratat cu FCSB, undeva la intimidare, doar că graniţa e foarte subţire, între agresivitatea aia extrapozitivă şi aia negativă e doar o scăpare. Un atac întârziat. 

Una dintre condiţii când se joacă un derby, un meci cu o asemenea importanţă este să rămâi 11 contra 11. Dacă rămâi din prima repriză, pe un asemenea gest, în inferioritate numerică, e foarte greu să nu pierzi jocul. Eu cred că au vrut să câştige jocul. Nu cred că le convenea egalul”, a spus Daniel Pancu, în exclusivitate, pentru Orange Sport.   

Afla mai multe despre: liga 1-dan petrescu-cfr-fcsb-pancu 

viewscnt
Articole similare