Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu regretă declaraţiile controversate! Şi-a cerut iertare în mod public: ”Cer scuze tuturor femeilor pentru grava mea eroare de exprimare şi le asigur de tot respectul meu”

Daniel Pancu regretă declaraţiile controversate! Şi-a cerut iertare în mod public: ”Cer scuze tuturor femeilor pentru grava mea eroare de exprimare şi le asigur de tot respectul meu”

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu (44 de ani) a ţinut să facă noi precizări în urma declaraţiilor date recent, care au fost legate de aprecierile sale pentru ceceni şi conducătorul acestora.

Daniel Pancu regretă declaraţiile controversate! Şi-a cerut iertare în mod public: ”Cer scuze tuturor femeilor pentru grava mea eroare de exprimare şi le asigur de tot respectul meu”

Chestionat de fanatik.ro pe subiectul femeilor din Cecenia, fostul fotbalist a declaratt că este de acord cu tradiţiile poporului, chiar dacă acestea include şi uciderea femeilor. Declaraţiile au făcut înconjorul internetului şi i-a adus critici dure!

Daniel Pancu a ţinut să facă noi precizări în urma declaraţiilor date recent. A ieşit în mod public să îşi ceară iertare tuturor femeilor pentru grava sa eroare de exprimare. El a menţionat că "declaraţiile care îl vizau pe Ramzan Kadîrov au fost STRICT din perspectiva de jucător al echipei cecene".

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, ca urmare a interviului oferit unui site, ţin să menţionez următoarele: Sunt total împotriva războiului şi a actelor de violenţă împotriva oamenilor.

Condamn cu vehemenţă aceste acte de cruzime şi am făcut-o întotdeauna. Ţin să punctez că declaraţiile care îl vizau pe Ramzan Kadîrov au fost STRICT din perspectiva de jucător al echipei cecene. Am făcut referire strictă la comportamentul lui Ramzan Kadîrov în raport cu jucătorii de fotbal şi am dorit sa punctez implicarea sa în echipa sportivă, atât ca finanţator, cât şi ca împătimit al fotbalului.

Informaţiile controversate apărute în cadrul interviului făceau referire strictă la cultura şi cutumele acestui popor! NU am făcut niciun comentariu personal, doar am punctat date istorice ale acestor tărâmuri. Nu am făcut nicio remarcă personală şi accentuez faptul că, personal, condamn orice act de violenţă.

Respectul pe care mi l-am exprimat faţă de Ramzan Kadîrov este unul strict profesional, în raport cu mine ca fotbalist, fiind patronul echipei de fotbal la care eu am jucat. Ar fi o lipsa de respect faţă de mine, dacă aş vorbi în alţi termeni despre el, repet, din punct de vedere profesional. De asemenea, vreau să-mi cer scuze tuturor femeilor pentru grava mea eroare de exprimare şi le asigur de tot respectul meu!

Sunt fiu, soţ, tată. Soţia mea a ajutat familii de refugiaţi, părinţii mei urmează să primească o familie cu 4 copii. A fost un incident regretabil, o exprimare pripita intr-un context nepotrivit", a scris Pancu pe Facebook.

Sâmbătă, compania Superbet a anunţat încheierea oricărei colaborări cu fostul fotbalist Daniel Pancu, după ce acesta a vorbit în termeni elogioşi într-un interviu despre liderul cecen Ramzan Kadîrov, aliat al lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina.

Daniel Pancu a declarat într-un interviu pentru Fanatik că, dintre toţi oamenii puternici pe care i-a întâlnit în viaţa sa, Ramzan Kadîrov l-a impresionat cel mai mult.

"Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov", a subliniat Pancu, precizând că vorbe;te despre el, "ca om".

Întrebat ce l-a şocat în Cecenia şi dacă avem ceva de învăţat de la ei, Daniel Pancu a răspuns: "Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă! Nu putem să mai fim niciodată ca ei".

 

Afla mai multe despre: daniel pancuramzan kadîrov 

viewscnt
Articole similare