You are here:

Daniel Pancu, sigur că decizia de a-l demite pe Neil Lennon a fost una corectă: „Cei de la Rapid au avut toate argumentele!”

Daniel Pancu, sigur că decizia de a-l demite pe Neil Lennon a fost una corectă: „Cei de la Rapid au avut toate argumentele!”

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu este de părere că demiterea lui Neil Lennon de la Rapid este una justificată, având în vedere rezultatele modeste obţinute de nord-irlandez.

Daniel Pancu a comentat decizia lui Dan Şucu de a-l demite de la Rapid pe Neil Lennon

Mai mult decât atât, legenda din Giuleşti nu a fost impresionat nici de sistemul folosit de Neil Lennon, sistem care nu a dat randament la Rapid. Una peste alta, chiar dacă a fost o decizie luată repede, fostul mare atacant crede că a fost o decizie corectă.

“Eu aveam aşteptări mai mari de la Lennon, dar în acelaşi timp mă aşteptam să fie evaluat undeva prin noiembrie sau decembrie. Dacă cei care se ocupă de Rapid au luat decizia asta, înseamnă că ei chiar nu mai vedeau perspective.

Probabil, acesta este motivul principal. E adevărat că nu poţi să analizezi un antrenor după doar 6 etape şi sunt de acord. Dar sunt şi cazuri d-astea nefericite în care oamenii nu mai văd în tine speranţa. Ei au făcut analiza şi dacă au luat decizia asta, înseamnă că au avut toate argumentele posibile. 

Nu plăcea nimănui jocul Rapidului (n.r. cu Neil Lennon antrenor). Nu am auzit pe nimeni care să spună că i-a plăcut jocul, iar asta e clar. Am tot aşteptat îmbunătăţire de la etapă la etapă şi sunt lucruri care nu erau posibile, pentru că apăreau mereu jucători noi. Dar eu cred că un jucător poate fi evaluat corect doar în meciuri oficiale. Doar că unii primesc mai multe şanse, iar alţii mai multe”, a declarat Daniel Pancu, potrivit Fanatik

Afla mai multe despre: neil lennonrapiddaniel pancu 

viewscnt
Articole similare