Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu ştie cum poate România obţine rezultate pozitive. ”În momentul de faţă, nu poate învinge decât prin forţa grupului!”

Daniel Pancu ştie cum poate România obţine rezultate pozitive. ”În momentul de faţă, nu poate învinge decât prin forţa grupului!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri. În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centrul terenului pentru a se relua jocul.

Daniel Pancu a fost prezent la inaugurarea stadionului din Giuleşti şi a vorbit despre echipa naţională condusă de Edi Iordănescu. El susţine că tricolorii pot câştiga doar prin forţa grupului. 

”În momentul de faţă, nu poate învinge decât prin forţa grupului!”

”Ieri, în meciul cu Grecia, echipa Greciei a avut jucători mai valoroşi pentru că provin de la echipe puternice, echipe care joacă în cupele europene. Au reuşit să ne bată.

Echipa naţională a României în momentul de faţă nu poate învinge decât prin forţa grupului, toţi jucătorii să fie în formă, să se sacrifice în interesul echipei, altfel nu. Mă uit la Macedonia, care bate Italia, Germania, iar noi, ultima mare echipă pe care am bătut-o, a fost în 2007, Olanda, la Constanţa, 2007 cum sună? Am mai bătut o echipă mare de atunci?

Măcar un sfert din energia, agresivitatea noastră pozitivă, dacă ar fi avut jucători din ziua de azi... pentru că talent au. Naţia română va avea talente în continuare, e problema de educaţie foarte mare”, a spus Daniel Pancu.  

Afla mai multe despre: românia-pancu-rapid 

viewscnt
Articole similare