Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu ştie de ce FCSB a pierdut titlul în faţa celor de la CFR: ”Sunt foarte greu de dat jos!”

Daniel Pancu ştie de ce FCSB a pierdut titlul în faţa celor de la CFR: ”Sunt foarte greu de dat jos!”

FCSB

Comentarii

Daniel Pancu a vorbit despre lupta care s-a dat între CFR şi FCSB pentru titlul din Liga 1.

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa, după ce FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte. CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Fostul antrenor de la Rapid, Daniel Pancu, a vorbit despre lupta dintre cele două rivale şi a declarat că diferenţa a fost făcută de experienţa jucătorilor lui Dan Petrescu, care a fost acumulată în ultimele sezone. 

”Sunt foarte greu de dat jos!”

”Eu am mai spus că mentalitatea clubului va câştiga şi aşa s-a întâmplat. Sunt foarte greu de dat jos acolo, sunt foarte bine organizaţi, ştiu foarte bine să strângă rândurile în momentele grele, au suferit foarte mult în unele jocuri.

Dacă era o echipă care să nu aibă în spate campionatele astea şi nu era bine organizată, ar fi pierdut, sunt convins de lucrul ăsta. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi ajuns la ultimul joc de la Buzău. Dar, până la urmă, cred că asta a făcut diferenţa: organizarea, mentalitatea clubului, pe lângă antrenori şi jucători, care au o contribuţie foarte mare.

Sezonul viitor se anunţă unul foarte interesant, cum n-a mai fost de mult timp, au revenit mai multe echipe de tradiţie, cu pretenţii de play-off. CFR a suferit în ultimele două sezoane, în special în acesta, chiar dacă au făcut foarte multe puncte. S-a ţinut bine şi FCSB-ul, dar au suferit pentru că n-au mai făcut performanţe în Europa. La fel s-a întâmplat şi cu FCSB - când nu s-a mai calificat în grupe, a suferit foarte mult în campionat”, a spus Daniel Pancu, de la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-pancu 

viewscnt
Articole similare