Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Paraschiv, mesaj plin de încredere după victoria cu U Cluj: ”Am demonstrat că merităm un loc acolo!”

Daniel Paraschiv, mesaj plin de încredere după victoria cu U Cluj: ”Am demonstrat că merităm un loc acolo!”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa U Cluj, în ultimul meci al etapei a IX, penultima, a play-off-ului Ligii 2. La partida de pe Cluj Arena au asistat peste 20.000 de spectatori

În ultima etapă sunt programate jocurile: Unirea Slobozia - Petrolul, Concordia - U Cluj şi Hermannstadt - CSA Steaua (toate duminică, de la ora 16.00). Sibienii au nevoie de un egal în ultimul joc pentru a fi siguri de revenirea în prima ligă după numai un sezon.

La egalitate de puncte între echipele de pe locurile 2 şi 3, U Cluj promovează. Dacă echipa din Cluj-Napoca ratează promovarea directă, va disputa un baraj cu formaţia de pe locul 14 din Liga 1, ocupat în acest moment de Dinamo.

La finalul meciului, Daniel Paraschiv, atacantul împrumutat de CFR la Sibiu care a marcat în poarta celor de la U Cluj, a spus că echipa lui a demonstrat că merită un loc pe prima scenă a fotbalului românesc. 

”Am demonstrat că merităm un loc acolo!”

”Noi am crezut în noi, legat de probleme cu insolvenţa, noi suntem doar jucători, suntem foarte fericiţi pentru rezultatul din această seară. Nu ştiu, nu e treaba mea, eu îmi fac treaba la fiecare meci. Sper s-o ţin tot aşa, chiar şi la ultimul meci, sperăm să fie ultimul. Sper să continui, fie la Hermannstadt, pentru că mă simt foarte bine aici, îmi place anturajul. Am demonstrat că merităm un loc acolo (n.r. - în Liga 1)”, a spus Daniel Paraschiv, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: hermannstadt-u cluj-paraschiv 

viewscnt
Articole similare