You are here:

Daniel Popa a explicat cum au decurs negocierile pentru transferul la FCSB: ”Nea Gigi m-a sunat. Nu aveam numărul lui” | VIDEO

Daniel Popa a explicat cum au decurs negocierile pentru transferul la FCSB: ”Nea Gigi m-a sunat. Nu aveam numărul lui” | VIDEO

Superliga

Comentarii

FCSB joacă în San Marino cu amatorii de la Virtus, în primul tur din preliminariile Ligii Campionilor. Doar 6.600 de locuri are arena pe care se va disputa partida.

”Toată lumea vede un meci uşor, un meci amical. Nu cred că va fi aşa. Trebuie să fim pregătiţi mental, să nu subestimăm adversarul”, a spus Darius Olaru.

Daniel Popa este un mare admirator al lui Becali

”Sincer, eu asta îmi doresc, să câştigăm din tur cu un avantaj mare pentru a fi liniştiţi în retur. 

(n.r. despre transferul la FCSB) Nea Gigi m-a sunat, am vorbit cu el... (n.r. Aveai numărul lui?) Nu îl aveam. S-a prezentat şi după am vorbit cu el. L-am salutat, i-am mulţumit, i-am spus pretenţiile mele, dânsul pe ale lui, şi am ajuns la o înţelegere”, a spus Daniel Popa.

”Toată lumea se sperie de nea Gigi, dar nu înţeleg de ce, pentru că omul acesta a făcut numai lucruri bune. Este normal (n.r. să aibă aşteptări). Bagă bani, este clubul dânsului”, a adăugat fostul atacant al lui Dinamo.

 

 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbdaniel popagigi becalidarius olaru 

viewscnt
Articole similare