Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Popa, avertizat după transferul la FCSB: ”Pentru acei bani, să îşi asume!”

Daniel Popa, avertizat după transferul la FCSB: ”Pentru acei bani, să îşi asume!”

U Cluj

Comentarii

Daniel Popa (28 de ani) a semnat cu FCSB, iar Ioan Ovidiu Sabău laudă mutarea.

Reacţii după ce Daniel Popa a fost transferat de Becali

Daniel Popa (28 de ani) de la U Cluj, pentru care Gigi Becali a negociat personal - fiind pariul său -, a semnat deja cu FCSB, după ce toate părţile s-au pus de acord.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui Popa, a avut doar cuvinte de laudă pentru atacant.

”Nu am putut să îl sfătuiesc pe Daniel, îl pot înţelege. A fost cel mai bun an din cariera lui, e o oportunitate să joci la un astfel de nivel, se poate întâmpla orice, poate avea un sezon mai slab.

Se gândeşte la familia lui, e normal. Inclusiv clubul a avut de câştigat. Este o oportunitate pentru el. A fost un băiat extraordinar şi l-am respectat atât ca jucător, cât şi ca om. Este un tip foarte serios”, a declarat Sabău când a fost întrebat despre Daniel Popa.

Concret, Becali a plătit 300.000 de euro, clauza de reziliere a contractului lui Daniel Popa cu U Cluj, iar fotbalistului i-a oferit un salariu de 16.000 de euro pentru un contract pe două sezoane. Ofertă căreia Popa i-a spus "da" şi este noul fotbalist al FCSB, scrie sursa citată.

Daniel Popa a evoluat în 42 de meciuri (2978 de minute) din toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de 11 ori şi a pasat decisiv de cinci.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Popa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel popau clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare