You are here:

Darius Olaru a explicat de ce a cerut să fie schimbat în derby-ul cu Dinamo

Darius Olaru a explicat de ce a cerut să fie schimbat în derby-ul cu Dinamo

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat şi meciul cu Dinamo, scor 2-0, şi a ajuns la cinci victorii consecutive în toate competiţiile.

"Nu ne gândeam la începutul campionatului că vom fi pe loc de play-off abia acum. Ne bucurăm că am câştigat acest derby. Ştiu cât lucrăm la antrenamente şi era şi cazul să legăm această serie de victorii.

Prin experienţa noastră, am ştiut să suferim când a fost nevoie să suferim şi am ştiu să marcăm la ocaziile pe care le-am avut, pentru că n-am avut prea multe ocazii.

Am avut o lovitură de 2-3 săptămâni, e de la meciul cu PAOK, am căzut şi m-am lovit tot acolo, simt o jenă, aşa că nu am vrut să risc" , a spus Darius Olaru.

Dinamo - FCSB 0-2

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 2-0, pe Dinamo Bucureşti, în etapa a 13-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, în faţa a 40.000 de spectatori, dinamoviştii au cerut penalty în minutul 23, după un duel între Raul Opruţ şi David Miculescu, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic. După doar trei minute, FCSB a deschis scorul. Alexandru Băluţă a centrat, Golubovic a respins, Olaru a retrimis cu capul în centrul careului, de unde Bîrligea a reluat spectaculos şi a marcat.

Partea secundă a fost lipsită de faze de poartă, iar golul a venit abia în minutul 90+3, când a înscris Alexandru Musi. Jucătorii lui Charalambous s-au impus cu 2-0 şi, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare