You are here:

Darius Olaru acuză strategia lui Adrian Mutu după înfrângerea din Ucraina: "Am jucat prea defensiv" VIDEO

Darius Olaru acuză strategia lui Adrian Mutu după înfrângerea din Ucraina: "Am jucat prea defensiv" VIDEO
Comentarii

România U21 a pierdut în Ucraina şi trăieşte cu emoţii finalul preliminariilor pentru Campionatul European. Darius Olaru, unul dintre jucătorii de bază ai reprezentativei de tineret, crede că strategia "tricolorilor" mici nu a fost cea mai bună.

Jucătorul de la FCSB a recunoscut jocul mai bun al gazdelor, însă şi-ar fi dorit ca echipa să atace mai mult, să mizeze mai mult pe jocul ofensiv. Totodată, Olaru a dat vina şi pe terenul greu de la Kiev. 

"Au jucat puţin mai bine, dar nu cred că meritam să pierdem. Am jucat prea defensiv şi cred că trebuia să mizăm mai mult pe contraatac. Şansele rămân intacte şi mai avem de câştigat şase puncte. Ucrainienii cred că pregătesc campania viitoare, nu ştiu dacă mai au şanse. Dar şi le-au jucat până la capăt. Pe un teren mai bun, cred că ar fi fost altfel meciul", a declarat Olaru la finalul partidei. 

România este pe locul doi în grupa de calificare cu 16 puncte. La Campionatul European se vor califica echipele de pe primul loc şi cele mai bune cinci ocupante ale locului doi, clasament în care România este în grafic. 

Afla mai multe despre: romania u21darius olaru 

viewscnt
Articole similare