You are here:

Darius Olaru poate ajunge la o fostă câştigătoare de Champions League. Ofertă de nerefuzat pentru Gigi Becali

Darius Olaru poate ajunge la o fostă câştigătoare de Champions League. Ofertă de nerefuzat pentru Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Darius Olaru poate prinde transferul carierei. Prestaţiile mijlocaşului de la FCSB nu au trecut neobservate, iar vedeta campioanei României are şanse să semneze cu un gigant din fotbalul european.

După eliminarea din Champions League, Gigi Becali a anunţat că Darius Olaru are şanse mari să plece de la FCSB şi a dezvăluit că îl va lăsa pe jucător să plece în cazul în care va veni o ofertă bună pentru club.

O echipă cu un lot de peste 300 de milioane de euro este pe urmele lui Darius Olaru

Din informaţiile furnizate de GSP.ro, PSV Eindhoven, campioana en-titre a Olandei, a făcut o ofertă de 5.000.000 de euro pentru Olaru, cu 1.000.000 în plus faţă de cea iniţială.

Aceeaşi sursă susţine că sunt şanse ca ”perla” lui Gigi Becali să plece chiar turului cu LASK Linz din play-off-ul Europa League, ce se va disputa pe 22 august.

„Olaru are oferte şi în Europa, şi în Rusia. Cred că îl dau cu şase milioane. După dubla cu Linz. Eu vreau să-i măresc salariul şi să nu plece, dar nu pot să nu-l las. Trebuie să-şi facă viitorul", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

În 2020, Darius Olaru a fost transferat de FCSB de la Gaz Metan în schimbul sumei de 600.000 de euro. În 183 de partide în tricoul roş-albastru, Olaru a marcat 40 de goluri, a livrat 33 de pase decisive şi a câştigat un titlu, o Cupă şi o Supercupă a României.

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligadarius olaru 

viewscnt
Articole similare