You are here:

Darius Olaru, pus în gardă de Panduru! Mesaj în direct la TV: ”Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!”

Darius Olaru, pus în gardă de Panduru! Mesaj în direct la TV: ”Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!”

UEFA Europa League

Comentarii

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, într-un meci din Liga Europa. Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament.

La Salonic, gazdele au avut prima ocazie, în minutul 9, când Târnovanu a scos la lovitura de cap a lui Baba Rahman. Taison a trimis în bară, în minutul 28, iar bucureştenii l-au pierdut pe Lixandru, accidentat la genunchi în minutul 45+4. După alte patru minute, la ultima fază a primei reprize, Olaru a recuperat un balon, l-a depăşit pe Michailidis şi i-a pasat în careu lui Bîrligea, iar acesta a înscris.

Oaspeţii au intrat cu avantaj la pauză, dar au rămas în zece din minutul 56, după eliminarea lui Olaru, care a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ stupid. Târnovanu a intervenit excelent la capul trimis de Despodov, în minutul 62.

Bîrligea s-a accidentat şi el, fiind înlocuit în minutul 78. Deşi repriza secundă a fost prelungită cu zece minute, bucureştenii au rezistat, chiar dacă grecii au lovit bara în minutul 90+7, prin Michailidis, şi s-au impus cu 1-0.

  • PAOK a bifat a treia înfrângere consecutivă în toate competiţiile, iar FCSB se numără printre cele cinci echipe care au punctaj maxim în Liga Europa, fiind pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte.

Darius Olaru (26 de ani) a fost autorul unui gest inexplicabil la meciul PAOK - FCSB, din etapa secundă în Europa League. 

Olaru a considerat că a fost faultat de un adversar şi, după ce a căzut, a luat mingea în mână, fără ca arbitrul să fluiere.

După meci, Basarab Panduru şi Emil Grădinescu au comentat atitudinea jucătorului de la FCSB.

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu ai cum sa o scoţi din context şi sa nu zici despre, eşti căpitan totuşi....

Emil Grădinescu: Ştii care e treaba... poate că vina lui e mai mică aici ca la primul cartonaş, aici simţi ca eşti tras, cazi pe mingea şi e un gest reflex, intervine într-o fracţiune de secundă. N-ai timp să mai treci prin filtru. Aici nu aş vrea să îi fac o mare vină, comparativ cu primul cartonaş!

Basarab Panduru: Eu i-aş face o mare vină când el are în faţa lui 2 jucători, dar nu pasează, şi se încăpăţânează să rămână el cu mingea. Nu vrei să dai drumul la minge?! Să înveţe totuşi ceva că e o victorie. Potoleşte-te odată ca ai ajuns la un nivel, nu mai poţi să plângi pe acolo. Trebuie să schimbi puţin!”.

Afla mai multe despre: darius olarufcsbbasarab pandurupaok 

viewscnt
Articole similare