Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de o echipă din Liga I, iar acum dorit de Real Madrid şi Bayern Munchen. Poveste incredibilă cu un tânăr fotbalist

Dat afară de o echipă din Liga I, iar acum dorit de Real Madrid şi Bayern Munchen. Poveste incredibilă cu un tânăr fotbalistgalerie foto
Comentarii

Giacomo Ambrosio Paul este un puşti de 11 ani care a fost refuzat de o formaţie din Liga I, iar acum are şanse importante să semneze cu Real Madrid sau chiar Bayern Munchen.

Giacomo s-a născut în Italia, într-o familie de români, iar părinţii s-au întors în urmă cu câţiva ani în România. L-au dus pe tânărul jucător la ACS Poli Timişoara, dar antrenorii de acolo n-au fost impresionaţi de calităţile sale.

Până aici, nu pare nimic interesant. Sunt dese cazurile în care unii puşti se pierd pe drum sau sunt refuzaţi la selecţii. Numai că părinţii lui Giacomo nu s-au resemnat şi l-au dus pe acesta să dea probe la mai multe cluburi din străinătate.

Stagii de pregătire la Genoa şi Sampdoria, antrenamente la Nurnberg şi, mai presus de orice, acceptat de Real Madrid. Puştiul a fost la una dintre selecţiile organizate de ”galactici”, iar antrenorii de-acolo l-au anunţat că a fost ales să participe în continuare la următoarele teste ale lui Real, anunţă tmsport.ro.

Afla mai multe despre: real madridgiacomo paulpoli timisoara,  

viewscnt
Articole similare