Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Alaba a refuzat PSG şi un alt club mare din Europa şi vrea la Barcelona sau Real Madrid! El Clasico pe piaţa transferurilor

David Alaba a refuzat PSG şi un alt club mare din Europa şi vrea la Barcelona sau Real Madrid! El Clasico pe piaţa transferurilor
Comentarii

David Alaba (28 de ani) nu vrea la PSG. Formaţia de pe Parc des Princes i-a făcut o ofertă fundaşului austriac care termină contractul cu Bayrn în vară, dar s-a lovit de refuzul acestuia.

PSG a sperat să obţină semnătura lui David Alaba cu o ofertă financiară superioară celorlalte, însă fundaşul din Austria nu vrea să meargă în Ligue 1. Jurnalistul francez Loic Tanzi a anunţat, luni, că Alaba nu e interesat de oferta venită de la Paris pe numele său şi acesta vrea în continuare să ajungă în Spania, la una dintre Real Madrid sau Barcelona.

Astfel, vom avea El Clasico pe piaţa transferurilor pentru David Alaba, apărătorul austriac care termină contractul cu Bayern la vară şi va pleca din Bavaria după nouă ani. Polivalenţa şi experienţa lui David Alaba ar fi extrem de utilă pentru granzii din Spania. Alaba poate juca fundaş stanga, fundaş central, dar şi mijlocaş central la nevoie.

O altă echipă pe care David Alaba a refuzat-o în speranţa că va ajunge la Real Madrid sau Barcelona e Chelsea, englezii care sperau că după venirea lui Thomas Tuchel acesta va fi tentat să semneze pe Stamford Bridge.

Afla mai multe despre: david alabapsgrefuzbarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare