Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Coulthard a făcut “cerculeţe” cu un monopost de Formula 1 pe acoperişul clădirii One Thousand Museum

David Coulthard a făcut “cerculeţe” cu un monopost de Formula 1 pe acoperişul clădirii One Thousand Museumgalerie foto

Formula 1

Comentarii

“Cerculeţe” pe acoperişul unui zgârie nori? Echipa Aston Martin Red Bull Racing a acceptat provocarea şi a urcat un monopost de Formula 1 pe acoperişul celei mai spectaculoase clădiri rezidenţiale din Miami.

Înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite, programat duminică, scoţianul David Coulthard a pilotat monopostul de Formula 1 RB7 pe acoperişul One Thousand Museum, un zgârie-nori conceput de celebrul arhitect Zaha Hadid.
 
Construcţia clădirii, una dintre cele mai înalte din Miami, a durat trei ani şi are  o înălţime de 216 metri cu 62 de etaje, cu o vedere superbă asupra cartierului South Beach, una dintre cele mai luxoase zone din Miami.
 
Acţiunea, organizată în parteneriat cu compania de tehnologie Citrix, a fost una dintre cele mai mari provocări logistice de până acum pentru echipa Aston Martin Red Bull Racing. Monopostul a fost urcat pe acoperişul clădirii cu o macara specială, iar locul de joacă al lui David Coulthard a fost spaţiul amenajat pentru aterizarea elicopterelor.
 
“Am avut încredere absolută în echipă atunci când mi-a propus să pilotez pe acoperişul clădirii. Fără încredere totală nu ai cum să faci aşa ceva. Dar senzaţia acolo sus a fost una incredibilă şi nu credeam că voi putea trăi astfel de momente”, a spus Coulthard, de 13 ori câştigător al unei curse în Formula 1. 
 
Marele Premiu al Statelor Unite, programat la Austin pe Circuit of The Americas, se va desfăşura duminică începând cu ora 21:10, ora României

 Galerie foto

Afla mai multe despre: formula 1ineditdavid coulthard 

viewscnt
Articole similare